UMRLA OD RADA: Devojka provela 30 sati na poslu!
Foto: Facebook

Tragedija u Džakarti

UMRLA OD RADA: Devojka provela 30 sati na poslu!

Planeta -
Majka mlade kopirajterke Mite Diran (24) za smrt ćerke krivi hronični umor prouzrokovan stalnim prekomernim radom, ali i energetsko piće “kratingdeng“, slično red bulu, koje je Diran često uzimala u velikim količinama, kako bi uspela da ostane budna

DŽAKARTA - Mita Diran (24) iz Džakarte, na poslu se preforsirala na smrt, o čemu svedoči i njena objava na internetu: "Na poslu sam već 30 sati i nastavljam da radim". Njene kolege za Mitinu smrt krive veliku količinu energetskih pića koje je ona konzumirala.Nesrećna devojka je preminula 15. decembra, a njeni postovi na društvenim mrežama potvrđuju da je na svom poslu kopirajtera često provodila veliki broj sati."Večeras ključevi kancelarije ostaju sa mnom osmi dan za redom. Još sam ovde i nemam život. Molim vas neka me neko izvede na piće, malo šale i smeha", jedan je od njenih postova na Tviteru.

Foto: Printskrin Twitter
Foto: Printskrin Twitter

Diranova je radila za marketinšku agenciju “Young & Rubicam“, koja je svoje zaposlene o njenoj smrti obavestila putem Fejsbuka i svima dala slobodan dan da “u tišini odaju počast svojoj sestri“.Majka mlade kopirajterke za smrt ćerke krivi hronični umor prouzrokovan stalnim prekomernim radom, ali i energetsko piće “kratingdeng“, slično red bulu, koje je Diran često uzimala u velikim količinama, kako bi uspela da ostane budna.

Foto: Printskrin Facebook
Foto: Printskrin Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track