MILIONI SU PLAKALI: Zaklela mu se na večnu ljubav iako je na samrti

EMOTIVNO

MILIONI SU PLAKALI: Zaklela mu se na večnu ljubav iako je na samrti

Planeta -
Amerikanka Kola Gleni (22) rekla je sudbonosno da Feliksu Gleniju (23), koji boluje od teškog raka creva, zbog čega mu je ostalo samo nekoliko nedelja života

KENT - Potresno.Amerikanka Kola Gleni (22) iz grada Kenta u Vašingtonu rekla je sudbonosno da svom partneru Feliksu Gleniju (23), kome je ostalo još samo nekoliko nedelja života. Naime, nakon saznanja da boluje od neizlečivog oblika raka creva, Feliks je odlučio da što pre zaprosi svoju izabranicu, s kojom već ima dvoje dece, da bi se jedno drugom zakleli na večnu ljubav uprkos stravičnoj bolesti koja će mu uskoro uzeti život.Feliks je strašnu činjenicu o bolesti saznao u novembru, nakon što je nekoliko nedelja trpeo nepodnošljive bolove u stomaku. Najpre je bio ubeđen da su posredi samo problemi s ishranom i grčevima, ali detaljne analize pokazale su drugačije. Tad se i njemu i njegovoj porodici srušio čitav svet. Operacijom mu je uklonjen ogroman tumor, ali se on ubrzo nakon toga vratio i proširio po ostalim delovima stomaka, zbog čega je Feliks primoran da poslednje dane života provodi u bolnici.- Kad su mi rekli da je Feliksu toliko loše, istrčala sam iz bolnice. Nisam to mogla da podnesem - rekla je kroz suze Kola.Ipak, njen partner nije želeo da posustane, pa je odlučio da sebi i svojima priredi veselje na kojem će slaviti život i jedno drugom reći sudbonosno da.- To mi je bio najlepši dan u životu. Oboje smo bili veoma srećni. Feliks je čak uspeo da ustane iz kreveta, pa smo proslavili i u restoranu. Bilo je veoma emotivno - istakla je Kola.Ceremoniji je prisustvovao najuži krug prijatelja i porodice dvoje mladih, kao i njihova deca, dvogodišnji Ralf i četvoromesečna Perl. Svi su sa suzama u očima posmatrali par koji vezuje neizmerna ljubav, a koji će ipak uskoro morati da se rastane.- Ovo će biti naš poslednji Božić zajedno i provešćemo ga s decom u bolnici. To će verovatno biti i poslednji put da njih dvoje vide oca - rekla je nesrećna Kola.

Trenuci sreće...Feliks sa sinom Ralfom i ćerkom Perl
Trenuci sreće...Feliks sa sinom Ralfom i ćerkom Perl

Žalio se mesecimaLEKARI GOVORILI DA MU NIJE NIŠTAKola Gleni, novopečena supruga Feliksa Glenija, rekla je da se njen partner mesecima žalio na stravične bolove u stomaku i da je odlazio kod lekara, ali da su oni govorili da mu nije ništa.- Njegova majka, deda i tetka preminuli su zbog raka creva, ali lekari se jednostavno nisu obazirali na te naše navode i upozorenja da je možda i on nasledio tu bolest. Sve drugo su uzimali u obzir, osim toga - istakla je Kola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track