SA SINČIĆEM SKOČIO U SMRT: Ubio i sebe i dete jer ga je sud dodelio majci
Foto: Facebook

Tragedija na Menhetnu

SA SINČIĆEM SKOČIO U SMRT: Ubio i sebe i dete jer ga je sud dodelio majci

Planeta -
Na svom Fejsbuk nalogu jesenas napisao da želi da bude najbolji muž i otac
1 / 3 Foto: Facebook

NJUJORK - Želim da budem najbolji otac i muž. Ništa nije važnije od toga, napisao je u septembru na svom Fejsbuk nalogu Ukrajinac Dmitrij Kanarikov (35) koji je trogodišnjeg sina gurnuo u smrt s njujorškog nebodera pa potom skočio za njim.

Od jeseni se očigledno mnogo toga promenilo, pre svega u braku Dmitrija i Svetlane s kojom je imao sinčića Kirila. Štaviše, razlog da sa mališanom skoči u smrt navodno je odluka sudije da starateljstvo nad Kirilom (3) dodeli upravo njegovoj bivšoj ženi i majci dečačića Svetlani Buharinoj.

Upravo tog kobnog popodneva Dmitrij je sina, posle zajedničkog vikenda, trebalo da vrati supruzi na staranje do sledećeg viđenja. Policija, koja je na vest o tragediji odmah s hitnom pomoći došla na lice mesta, zatekla je beživotno telo oca dok je mališan u pidžamici sa božićnim motivima davao znake života. Nažalost, ubrzo po dolasku u bolnicu i on je preminuo. Otac je najverovatnije prvo bacio sina sa krova 52-spratnice, a potom skočio za njim.

Crna statistika

To je ove godine drugi put da se jedan roditelj odlučio da ubije svoje dete i da potom izvrši samoubistvo. U martu je jedna žena sa detetom u naručju skočila sa osmog sprata svog stana u Harlamu na Menhetnu. Ona je poginula, a njeno dete staro deset meseci je preživelo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track