SKANDAL VEKA: Oland vara suprugu sa glumicom!
Foto: Rojters

Predsednik Francuske uhvaćen u preljubi

SKANDAL VEKA: Oland vara suprugu sa glumicom!

Planeta -
Francuski magazin Klouzer otkrio da se njihov šef države tajno viđa sa Džuli Gajet, iako je u vezi s Valeri Trijervele, nakon čega je on najavio tužbu zbog udara na privatnost

PARIZ - Ima nešto u toj Francuskoj.Predsednik Francuske Fransoa Oland (59) uhvaćen je u prevari veka nakon što je francuski magazin Klouzer obelodanio fotografije i informacije o tome da on pored nevenčane supruge Valeri Trijervele (48) ima aferu s glumicom Džuli Gajet (41). Magazin je juče objavio tu priču, uključujući i sočne detalje kako je lider zemlje usred noći mopedom dolazio do kuće francuske lepotice u Parizu, a zatim do objekta išao s kacigom kako ga niko ne bi prepoznao. Na objavljivanje priče Oland je reagovao veoma burno i zapretio da će tužiti Klouzer zbog žestokog udara na njegovu privatnost.Predsednik je i u periodu novogodišnjih praznika posećivao Gajetovu.- Tokom novogodišnje večeri šef države se s kacigom na glavi pridružio glumici u njenom stanu, gde je stekao naviku da provodi noći - pisao je tabloid na svojoj internet strani.Dok je on na skuteru jurio kroz ulice prestonice, pratio ga je samo jedan telohranitelj. On je, čak, vrlo često imao zadatak da ljubavnicima nakon burne noći donese kroasane.Gajetova, koja ima dvoje dece, pojavila se u reklamnoj kampanji Olanda tokom izborne 2012. O njenoj aferi s liderom nagađalo se čak i u martu prošle godine, kada je diva podnela tužbu zbog tih navoda jer je, kako kaže, to kršilo njeno pravo na privatnost.

Inače, Francuzima nije strano da njihovi lideri vode preljubnički život. Pređašnji predsednik Francuske, Nikola Sarkozi je vezu sa Karlom Bruni počeo tokom mandata, a njegov prethodnik Žak Širak je takođe, imao brojne afere.Inače, francuski magazin je samo nekoliko sati od obelodanjivanja afere objavio da će na zahtev glumice povući sporni tekst sa svog sajta.

Jurio joj u zagrljaj... Oland je poznat po tome da voli vožnju skuterom
Jurio joj u zagrljaj... Oland je poznat po tome da voli vožnju skuterom

Strasne scene... Džuli Gajet i Marko Janketić partneri u ostvarenju
Strasne scene... Džuli Gajet i Marko Janketić partneri u ostvarenju

Francuskinja glumila u srpskom filmuGlumica Džuli Gajet (41), koja ima aferu s francuskim predsednikom Fransoa Olandom, poznata je i po ulozi u srpskom filmu „Praktičan vodič kroz Beograd s pevanjem i plakanjem“ iz 2011. godine reditelja Bojana Vuletića. U njemu se našla rame uz rame s našim glumcima Anitom Mančić, Nadom Šargin, Hristinom Popović, ali i Markom Janketićem, s kojim u jednoj sceni razmenjuje nežnosti.Gajetova u našem filmu glumi nadmenu francusku umetnicu, koja tokom posete Beogradu na najneočekivanijem mestu pronalazi svoju ljubav u liku Stefana, koga tumači Janketić. Mladi glumac nije želeo da komentariše odnos s atraktivnom Francuskinjom, koja je zbog sadašnje afere postala jedna od najpoznatijih žena na svetu.- Ne, ne nikako! To me ne zanima. Ne želim da komentarišem ništa na tu temu - rekao je odsečno Janketić.

Segolen Roajal i Valeri Trijervele
Segolen Roajal i Valeri Trijervele

Istorija se ponavljaRAZVEO SE ZBOG NOVINARKEFransoa Oland i ranije se pominjao zbog afera sa ženama. Naime, on se 2007. razveo od supruge Segolen Roajal (60), sa kojom je 30 godina bio u braku i ima četvoro dece, a zbog veze s novinarkom Valeri Trijervele (48), koja je takođe bila udata. Iako je par tek 2010. objavio da je u vezi, francuski mediji tvrde da su se oni viđali mnogo ranije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track