SMRT U RECI: Mladić i devojka nastradali pokušavajući da spasu telefon iz vode
Foto: Printscreen Yt

Tragedija u Čikagu

SMRT U RECI: Mladić i devojka nastradali pokušavajući da spasu telefon iz vode

Planeta -
Do tragedije je došlo kada je Ken Hoang (26) upao u reku da bi uhvatio telefon koji mu je ispao. Pokušavajući da mu pomogne, za njim je u vodu krenula i Lauren Li (21) čije telo još nije pronađeno

ČIKAGO - Ken Hoang (26) i njegova prijateljica Lauren Li (21) iz Minesote, udavili su se u ledenoj reci u Čikagu dok su pokušavali da izvade telefon koji im je upao u vodu.

Policija još nije pronašla telo nesrećne devojke ali prijateljima dvoje mladih na Univerzitetu Minesota rečeno da su oboje nastradali.Do tragedije je došlo kada je Ken upao u reku da bi uhvatio telefon koji mu je ispao. Pokušavajući da mu pomogne, za njim je u vodu krenula i Lauren. U nesreći je povređena i treća osoba, mladić (23) koji je takođe skočio u vodu za njima, ali je, na sreću, preživeo.

Nakon izvlačenja iz vode Ken je preminuo u bolnici oko tri sata izjutra. Ronioci su dugo tragali za ženom koja je pala u reku nekoliko minuta posle ponoći.

Vlasti pretpostavljaju da je ona mrtva, te su obustavili potragu za njom oko pola dva posle ponoći. Nađena je njena tašnica, koju je ostavila na obali reke pre nego što je uskočila.

Jedini preživeli je stabilno, iako kada je spašen se nalazio u kritičnom stanju.

http://www.youtube.com/watch?v=kpIQPRecjc4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track