SVE TAJNE LJUBAVNE AFERE: Kako su šarali svetski državnici
Foto: Rojters

Zavodnici

SVE TAJNE LJUBAVNE AFERE: Kako su šarali svetski državnici

Planeta -
Francuski predsednik Fransoa Oland odbio da kaže da li i dalje živi sa svojom partnerkom i da li je ona i dalje prva dama, ali je obećao da će "razjasniti" svoju privatnu situaciju najkasnije u februaru
1 / 5 Foto: Ap

PARIZ - Predsednici i premijeri u svetu, kao Bil Klinton i Nikola Sarkozi, bili su primorani da javno objasne čak i da se izvinjavaju narodu zbog svojih ljubavnih afera, dok je predsednik Francuske, Fransoa Oland izabrao da to odloži uz obećanje da će uskoro razjasniti svoju bračnu situaciju.Oland je juče priznao da prolazi kroz "bolan" period sa svojom partnerkom Valeri Trirvale posle otkrića medija o njegovoj vezi s poznatoim glumicom Žili Gaje.

Olandova preljubaOland je održao svoju redovnu polugodišnju konferenciju za novinare u Jelisejskoj palati u senci skandala o njegovoj vezi sa glumicom Žili Gaje i odlasku njegove partnerke Valeri Trirvajler u bolnicu zbog šoka. Francuski predsednik je odbio da kaže da li i dalje živi sa svojom partnerkom i da li je ona i dalje prva dama, ali je obećao da će "razjasniti" svoju privatnu situaciju pre odlaska u posetu SAD 11. februara.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Bil i MonikaPosle afere s Monikom Luinski, tadašnji američki predsednik Bil Klinton u avgustu 1998. godine je morao da prizna velikoj poroti da je imao "nedoličnu vezu" sa stažistkinjom Bele kuće Monikom Luinski. Kasnije je to morao da prizna i američkom narodu na televiziji pod pritiskom Kongresa.

Foto: Beta AP
Foto: Beta AP

Putin se razveo od LjudimileZa razliku od SAD, ruski predsednik Vladimir Putin je nakon jedne predstave rekao novinarima da se razveo od supruge Ljudmile, ne precizirajući datum. Njegova izjava je usledila nakon hapšenja jednog ruskog novinara, koji je pisao da kruže priče o eventualnom venčanju Putin s gimnastičarkom Alinom Kabajevom.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Sarkozi tajno ljubavisao s Karlom BruniU Francuskoj gde se naširoko pisalo o braku tadašnjeg presednika Nikole Sarkozija, on je u kratkom saopštenju u oktobru 2007. godine najavio da se razvodi. Nekoliko meseci kasnije Sarkozi je dozvolio novinarima da ga fotografišu s novom partnerkom, manekenkom i pevačicom Karlom Bruni.

Foto: AP
Foto: AP

Sve Berluskonijeve ženeMeđutim, bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni je uvek odbijao i smatrao kao "nedostojne napade" otkrića u medijima o njegovim vezama s maloletnicama. Berluskoni nije hteo ništa da objašnjava već je tada samo rekao: "Bolje imati strast prema ženama, nego biti homoseksualac!".

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track