ŠVALERACIJA: Ovako orgija supruga šefa parlamenta!

Varanje na visokom nivou u Britaniji

ŠVALERACIJA: Ovako orgija supruga šefa parlamenta!

Planeta -
Sali Berkov, žena funkcionera Džona Berkova, pijana na žurki zaskočila tamnoputog muškarca, a zatim tvrdila da to nije ništa strašno

LONDON - Zaprepašćuje sve redom.Žena predsednika britanskog parlamenta Džona Berkova (51), Sali Berkov (44), nedavno je potpuno pijana zaskočila i izljubila mladolikog tamnoputog muškarca na jednoj VIP žurki u Londonu, izazvavši pravi skandal u ostrvskoj zemlji. Međutim, ni nakon toga nije se smirila, već je nastavila da sa drugim pripadnicima jačeg pola razmenjuje nežnosti u javnosti, sve vreme tvrdeći da ne radi ništa pogrešno i da mediji bezrazložno vode hajku protiv nje.

- Nemam čega da se stidim! Ne interesuje me šta ljudi misle i ne moram da se izvinjavam Džonu. Moj brak je moja stvar, volim muža i on je najvažniji muškarac u mom životu. Jedino je istina da zaista volim da izlazim i zabavljam se - rekla je Sali u telefonskom intervjuu za Ivning standard, naglasivši da u tom trenutku sedi u sobi sa suprugom Džonom i da on sve sluša, a da je misteriozni muškarac koga je ljubila na žurki u stvari samo dobar prijatelj.- Jedva čekam da moj Džon završi sa mandatom, možda će me tada mediji ostaviti na miru - dodala je kontroverzna dama.Prema rečima svedoka koji su se zadesili na žurki gde se Sali strastveno ljubila s mladićem, delovalo je kao da par ne može da se odvoji jedno od drugog. Isprva, mnogi nisu prepoznali ženu šefa parlamenta jer je nosila braon periku i očigledno bila toliko pijana da je jedva stajala na nogama, ali su shvatili o kome je reč kada su na njenoj ruci videli prepoznatljivi venčani prsten sa dijamantom.Inače, povodom svih skandala koje je ona izazvala u poslednje vreme, Džon Berkov se nijednom nije oglasio, čak se opušteno pojavio na sednici parlamenta samo dan nakon što je na gotovo svim naslovnicama tabloida osvanula slika njegove žene u zagrljaju tamnoputog mladića.

Džon Berkov
Džon Berkov

Par za primer... Džon i Sali
Par za primer... Džon i Sali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track