Najnovije vesti

STRAVIČNO: Drogirani sinovi isekli mačetama majku i pojeli joj organe

Užas na Filipinima

STRAVIČNO: Drogirani sinovi isekli mačetama majku i pojeli joj organe

Planeta
Komšije tvrde da su braća možda bila pod uticajam droge u trenutku kada su majci vezali noge i ruke, a zatim je isekli i rasporili mačetama

Vlasti filipinske pokrajine Maguindanao na ostrvu Mindanao pokrenule su krivični postupak protiv trojice braće iz sela Ampatuan koja su, najverovatnije pod uticajem droge, ubili i raskomadali svoju majku Akrimu Amil (56) i pojeli njene unutrašnje organe!

Osumnjičeni - Dante Amil (35), i njegova mlađa braća Paroj (21) i Ibrahim (18) - predali su se i uhapšeni su nekoliko sati nakon zločina, čim je policija stigla na njihovo imanje. Na saslušanje je priveden i njihov otac.

Telo majke
Telo majke

Komšije tvrde da su braća možda bila pod uticajam droge u trenutku kada su majci vezali noge i ruke, a zatim je isekli i rasporili mačetama. Majčine izvađene unutrašnje organe braća su jela u sirovom stanju, što je potvrdila i zdravstvena služba okruga Barangaj.

Tamošmji zvaničnici su saopštili da seoske starešine veruju da su osumnjičene mladiće možda zaposeli zli duhovi, zbog čega je seoski šaman nad njima obavio odgovarajuće rituale. Rituali, doduše, neće imati mnogo značaja, kad se okrivljeni budu našli pred tužiocem i pred sudijom.

Pre ovog stravičnog zločina, braća nisu imala kriminalni dosije.

Oni, inače, potiču iz klana Barangaja Dasikil iz Ampatuana, koji se u tamošnjem folkloru smatra “zavičajem” gula, zlih duhova i čudovišta nalik vampirima ili zombijima, koji proždiru ljudsko meso i obično se sreću u blizini groblja.

http://www.youtube.com/watch?v=PZw3e9HZJPI

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...