PREMINUO OD UJEDA: Unuku (10) kupila pacova za kućnog ljubimca
Foto: Youtube

Kobna igra

PREMINUO OD UJEDA: Unuku (10) kupila pacova za kućnog ljubimca

Planeta -
Ušla sam u Ejdanovu sobu, a on nije mogao ni da govori ni da stoji, samo se srušio na pod, priča neutešna baka Šeron
1 / 3 Foto: Youtube

SAN DIJEGO - Desetogodišnji Ejdan Penki životom je platio ogromnu ljubav prema životinjama i želju da za kućnog ljubimca ima pacova.

Njega je ujeo pacov kog je kupio posle samo dve nedelje. Lekar je u prvi mah rekao da dečak ima grip, ali već posle sati stanje mu se rapidno pogoršalo.

Njegova porodica sada tuži pet-šop u kojem su kupili životinju. Pacova mu je kupila njegova baka jer je on to silno želeo. "Bio je bistar dečkić koji je već imao jednog pacova ljubimca, ženku. Ali, došao je na ideju da kupi još jednog i da ih "venča", priča dečakova baka Šeron.

"Bako, kada Oreo bude imala decu, ja ću im biti deda, a ti prababa", priseća se Šeron. Dečak je umro samo nekoliko sati pošto su se pojavili prvi simptomi, slični gripu.

Ušla sam u njegovu sobu, a on nije mogao ni da govori ni da stoji . Samo se srušio na pod, kaže njegova baka.Odvela sam ga kod lekara, a on je rekao da je to samo običan grip.

Lekari su tek naknadno utvrili da je reč o mišjoj groznici koju izaziva bakterijska infekcija, a simptomi su kijanje, povišena temperatura, osip i jako znojenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track