CVETA PROSTITUCIJA: Hrvatice se prodaju za čašu pića i cigarete!
Foto: Damir Dervišagić

Tragično

CVETA PROSTITUCIJA: Hrvatice se prodaju za čašu pića i cigarete!

Planeta -
Prostitucijom se bave žene svih životnih dobi, a razlozi su različiti – nezaposlenost, teško socijalno stanje

Teške socijalne prilike i sve teža svakodnevica, sve veći broj žena, ali i određeni broj muškaraca, tera na prostituciju. Dok podaci govore o samo nekoliko stotina osoba prijavljenih na godišnjem nivou, čini se da najstariji zanat u Osijeku i celoj Hrvatskoj cveta.

Iako već decenijama u Osijeku nema uličnih oglašavanja, pozivi na seksualna uživanja preselili su se u oglase na internetu, prenosi portal danas.net.hr. Prostitucijom se bave žene svih životnih dobi, a razlozi su različiti – nezaposlenost, teško socijalno stanje. One najmlađe prodaju se i za “siću”, kaže dobro informisani žitelj Osijeka.

- Degutantna je i pomisao, ali mlade cure mogu da se dobiju za čašicu rakije, kutiju cigareta ili za dopunu za mobilni – rekao je on. Ipak one koje svoje usluge naplaćuju za to uzimaju od 200 do 800 kuna (25 do 100 evra) za sat vremena, u zavisnosti od želja klijenata. Veliki broj njih ima kod kuće decu koju treba prehraniti, a nikakav drugi posao nemaju, ili im legalan posao, ako ga imaju, nije dovoljan.

Osječani koji žele uslugu takve vrste znaju kako i gde mogu da je pronađu. U poslednje vreme sve je više oglasa na internetu.- Seks-masaža u Valpovu – maserka nudi usluge erotske masaže sa sretnim zaršetkom, grudi šestica, veće mesnate guze, šaljem svoju adresu – jedan je od oglasa.- Nudim erotsku masažu u lepom i ugodnom ambijentu devojkama do 26 godina, “happy end” uključen, cena za sat vremena 300 kuna (oko 40 evra) – navodi se u drugom.

- Dečko 30-ih godina pruža senzualnu, opuštajuću masažu sa srećnim završetkom korpulentnim muškarcima iznad 55 godina – još jedan je od oglasa na internetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track