BRATIMLJENJE NA KRIMU: Četnici se sastali s Putinovim Noćnim vukovima!

Dobrovoljci preuzeli zaduženja

BRATIMLJENJE NA KRIMU: Četnici se sastali s Putinovim Noćnim vukovima!

Planeta -
Četnici su zvanično postali deo vojske Autonomne republike Krim. sa dužnostima od patroliranja do provere vozila i putnika na punktovima. Pored atamana Timura, dočekali su ih i bajkeri„ Noćni vukovi“, i njihov vođa Hirurg. „Noćni vukovi" broje preko 5.000 bajkera, a najpoznatiji njen član je svakako predsednik Rusije Vladimir Putin
1 / 2

KRIM - Četnici koji su dobrovoljno otišli na Krim da stupe u vojsku Autonomne Republike Krim podneli su prvi izveštaj o svojim aktivnostima u Ukrajini i poslali nove slike sa položaja.

- Četničko brzo odeljenje „Car Lazar“ je odmah uključeno u „OBR“ kako je bilo dogovoreno i pre dolaska naše borbene grupe, što znači da su naši četnici i zvanično postali deo vojske Autonomne republike Krim. Dužnosti naših četnika na Krimu su od patroliranja do provere vozila i putnika na punktovima.

Već i po ranijem dogovoru četnici su na Krimu sa braćom Kozacima sa Dona koje predvodi Ataman Timur, i još mnoge druge kozačke družine, ali tu su i naši stari prijatelji bajkeri „Noćni vukovi“ i njihov vođa Hirurg, koji su naše četnike posebno ugostili i ukazali im veliko poštovanje - stoji u izveštaju Četničkog pokreta.

Oni kažu da je vest o njihovom dolasku prostrujala celom Ukrajinom, Rusijom i Beleorusijom i da im pristižu nova pojačanja.

- Koliko je velika popularnost Četničkog pokreta na Krimu govori i podatak da su dva rusa iz Nižninovograda proputovali hiljade kilometra da bi se priključili našoj Četničkoj grupi, a javlja se još dobrovoljaca. Polako ali sigurno naše odeljenje postaje odred „Car Lazar“ - stoji u izveštaju koji je objavljen uz slike sa terena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track