ODMAH OTIŠLA U ŠOPING: Engleskinji "palo s neba" 52.000 funti, sad mora da odradi 9.000!
Foto: Facebook

Kupovala firmiranu odeću

ODMAH OTIŠLA U ŠOPING: Engleskinji "palo s neba" 52.000 funti, sad mora da odradi 9.000!

Planeta -
Ona nije mogla da veruje da joj se tek tako pojavio novac na račun, i uprkos strahu da je u pitanju greška, ostavila je dete kod kuće i zajedno sa dečkom otišla u šoping

Dvadesettrogodišnja Mihaela Hačigns, provela je nekoliko sati u šopingu i potrošila 9.000 funti, nakon što joj je na račun greškom uplaćeno 52.000 funti.

Ona nije mogla da veruje da joj se tek tako pojavio novac na račun, i uprkos strahu da je u pitanju greška, ostavila je dete kod kuće i zajedno sa dečkom otišla u šoping centar i kupila firmiranu odeću, obuću, naočare i druge luksuzne predmete. Umesto da prijavi ovu grešku, Mihaela je čak i svojoj majci poklonila 1.000 funti.

Srećom Okružni savet, koji je inače greškom poslao novac, je premetio na vreme da je na pogrešan račun uplatio novac, i zaustavio prenos 44.500 funti, ali je Mihaela već potrošila 9.000 funti.

Policija je dvadesettrogodišnju Hačings, inače mamu male devojčice, privela, nakon čega je usledilo suđenje, gde je proglašena krivom za trošenje novca koji joj ne pripada.

Mlada mama je izjavila kako ona nije kriva i kako ju je na to naterao momak. Sud je Mihaeli dozvolio da kaznu odsluži kroz dvanaestomesečni društveno koristan rad.

(Kurir/Mirror.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja