POSLE 22 UBISTVA PRESTALA SAM DA BROJIM: Nisam ubila nikoga ko nije zaslužio!

Žali samo zbog porodice

POSLE 22 UBISTVA PRESTALA SAM DA BROJIM: Nisam ubila nikoga ko nije zaslužio!

Planeta -
Satanističkom kultu se pridružila kada je imala 12 godina, a prvo ubistvo je počinila sa 13. Žrtva je bio čovek koji je dugovao novac lideru kulta

SAD - Miranda je pripadnica satanističkog kulta, a sa mužem je ubila muškarca kojeg su upoznali preko Interneta.

Pre nekoliko nedelja pokuašala je da u ćeliji sebi oduzme život. Razbila je sijalicu u nadi da će uz pomoć oštrog komada stakla moći da prereže vene. Međutim, predomislila se. Želela je da umre jer joj je teško zbog porodice i svih loših stvari koje im je priredila.

Najviše od svega, žali zbog toga što možda više nikada neće videti svog muža ili malu ćerku.Ona je otkrila zašto je počinila ubistva, ali i da ne žali zbog toga.

"Ne žalim, nimalo. Nisam povredila nikoga ko to nije zaslužio", rekla je Miranda.

Ono što je sve šokiralo je njeno priznanje da je posle 22. žrtve prestala da broji.

"Prestala sam da brojim kada sam stigla do broja 22. Ne kajem se jer sam ubijala samo loše ljude", izjavila je Miranda.

Satanističkom kultu se pridružila kada je imala 12 godina, a prvo ubistvo je počinila sa 13. Žrtva je bio čovek koji je dugovao novac lideru kulta. Namamila ga je obećanjem da će dobiti seks, a iz mraka je iskočio čovek kojeg je nazvala Forest i pucao u žrtvu.

"Forest je pucao u grudi, ali je i dalje bio živ. Onda je dao meni pištolj. Stavio je svoj prst preko mog i povukao obarač", rekla je Miranda.

Postala je "poznata” kada je lokalnom reporteru, na Dan zaljubljenih, rekla da je serijski ubica. Od tada, postala je deo svakodnevnih medijskih spekulacija. Ona tvrdi da je kao četvorogodišnja devojčica bila seksualno zlostavljana.

"Ljudi misle da sam monstrum, ali ja sam učinila toliko dobrih dela. Spasila sam stotine devojaka od zlostavljanja. Pravosudni sistem ne funkcioniše pa sam ja sve odradila", rekla je u intervjuu i dodala da ako je puste iz zatvora za 20 godina, verovatno će opet ubiti nekoga.

Žali samo zbog svoje porodice.

"Znala sam da će me uhvatiti, ali nisam znala da će biti tako brzo. Mislila sam da ću imati više vremena da se oprostim od porodice", rekla je Miranda.

(Dnevno.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track