Američki oficir tvrdi: Ovo je plan SAD za uništenje Godzile!
Foto: Youtube

Neočekivano svedočenje

Američki oficir tvrdi: Ovo je plan SAD za uništenje Godzile!

Planeta -
Sposobni smo da odreagujemo na svaku pretnju u regionu. To uključuje i Godzilu, rekao je Džejson Edvards

Američko vazduhoplovstvo uvereno je da ima dovoljno snage da savlada svakog protivnika - pa čak i Godzilu. Ipak predstavnici najveće avijacije na planeti tvrde da bi mnogo sigurniji bili kada bi uz njih bili Čak Noris i Moćni Rendžeri.

Naime, u intervjuu za jedan magazin osoblje američke vazduhoplovne baze Kadena koja se nalazi u Japanu, naveli su kako bi se suprotstavili eventualnom napadu velikog čudovišta, prenosi Dejli Mejl.

Američki oficiri Mark Herman i Džejson Edvards smatraju da i pored reputacije koju Godzila ima - da može kao od šale da uništava avione, mogu da se suprotstave i pobede čudovište.

"Sposobni smo da odreagujemo na svaku pretnju u regionu. To uključuje i Godzilu. Mislim da bi Godzila očekivala vazdušni napad ali mi bismo je iznenadili sa 4.000 praćki", našalio se Edvards.

Upitan da li bi voleo da u svom timu učestvuje neko poseban Edvards je ponudio veoma zanimljivu listu potencijalnih kandidata.

Džejson Edvards
Džejson Edvards

"Pa mogao bih da idem u borbu protiv Godzile sa čakom Norisom. S druge strane pomoć bi dobro došla i od Moćnih rendžera... Tu bi mogli da pomognu i Brus Li, Hulk kao i bivši predsednik Džordž Buš", rekao je Edvards.

Prema njegovim rečima na raspolaganju bi im stajali i avioni F-15 kao i helikopteri "Kobra", rekao je njegov kolega Mark Herman.

Na pitanje šta ako Godzila zaroni Herman je imao spremno rešenje:

"Onda bi se sa njom bavila mornarica".

Ovaj urnebesni intervju urađen je u osvit premijere novog filma o Godzili koji bi trebalo uskoro da se pojavi u bioskopima širom sveta.

http://www.youtube.com/watch?v=z-1NbTZyvdY

(Dailymail.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja