(VIDEO) PUTIN ODGOVORIO OBAMI: Ako želi da sudi neka nađe posao u sudu!
Foto: Reuters

Smeh na ekonomskom samitu u Sankt Peterburgu

(VIDEO) PUTIN ODGOVORIO OBAMI: Ako želi da sudi neka nađe posao u sudu!

Planeta -
Ko je Obama da sudi o meni..Ako već želi da sudi što onda ne nađe posao u nekom sudu, odgovorio je kao iz topa Putin na novinarsko pitanje, da bi posle kraće pauze, kao da se probudio iz transa zapitao novinara šta je to hteo da čuje o Obami

SANKT PETERBURG - Tokom ekonomskog samita u Sankt Peterburgu, na konferenciji za medije predsednik Rusije Vladimir Putin, izazvao je salvu smeha i aplauza, kada ga je moderator zamolio za komentar povodom optužbi koje su stigle od strane američkog kolege Baraka Obame.

- Rekli ste, ovde se nalazimo u prostoriji punoj odraslih ljudi, pa onda hajde da razgovaramo kao odrasli. Predsednik Obama Vas je optužio da ne govorite istinu kada se priča o podršci separatističkim grupama u istočnoj Ukrajini?

Putin je preko prevodioca odgovorio kao iz topa.

- Ko je on da sudi ? Ko je on da sudi, ozbiljno, zapitao se Putin, dok je publika počela da se smeje i aplaudira. " Ako želi da sudi ljudima, zašto se onda ne zaposli u nekom sudu. Ja ne mislim da me je optužio. To je njegova tačka gledišta . A ja imam svoj stav kada su u pitanju određene stvari, konstatovao je predsednik Rusije

Da bi potom posle pauze, kao da se vratio iz nekog transa upitao moderatora: A šta je to što vas zanima o tome šta je Obama rekao?U tom trenutku, i moderator i prisutni u sali prasnuli su u smeh.

http://www.youtube.com/watch?v=cLIJ75d-Nw0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track