DON ŽUAN: Kralj Huan Karlos spavao sa 1.500 žena! Ledi Di ga ispalila!
Foto: Reuters

Zavodnik

DON ŽUAN: Kralj Huan Karlos spavao sa 1.500 žena! Ledi Di ga ispalila!

Planeta -
Zbog toga što je i u braku nastavio da živi momačim životom zaradio je nadimak Don Žuan, a kraljica Sofija ga izbacila iz kreveta pre 35 godina

Španski kralj Huan Karlos je jedan od najpopularnijih monahau svetu, a popularnost u svojoj mačoističkoj Španiji dobrim delom duguje i tome što ga bije glas da je vatreni i nepopravljivi ljubavnik.

Legenda kaže, a bogami i statistika, da je Huan Karlos, koji je uveo demokratiju u zemlju izmučenu diktaturom Fransiska Franka, za ovih 39 godina vladavine spavao s najmanje 1.500 žena. Udvarao se i britanskoj princezi Dajani, koja je bila impresionirana njim, tvrdi slavna književnica Pilar Ejre u knjizi objavljenoj pre dve godine, prenosi Dejli mejl.

Dajani se navodno udvarao kad su ona, njen suprug, princ Čarls, i sinovi Vilijam i Hari, provodili praznik u kraljevskoj palati na Majorki. Bili su gosti kralja Huana Karlosa i kraljice Sofije.

Dajani je bilo samo 25 godina, a to što su joj muž i sitna dečica tu uopšte nije smetalo španskom kralju da je bezočno zavodi, tvrdi Pilar Ejre. Dajana je poricala da se bilo šta nedolično odigralo među njima, ali priznala je da je Huan Karlos šarmantan - možda čak i da je preterivao s pažnjom.

Možda kod Dajane nije uspeo, ali vitalni kralj koji voli lov, vožnju helikopterom, jurcanje gliserima i sve vrste sportova, nikada nije imao problema da privuče lepe dame.

Štaviše, u Madridu je javna tajna je Huan Karlos švaler i ženskaroš. Jedina žena s kojim retko provodi vrieme je njegova rođena supruga, kraljica Sofija, čiji je brat bivši kralj Grčke, Konstantin II.

Prije dve godine pukla je bruka kad se saznalo da kraljevski par već 35 godina spava u odvojenim sobama.

Zavodnik kralj Huan Karlos
Zavodnik kralj Huan Karlos

Ali malo ko zna da je kraljica Sofija najveće poniženje doživela samo nekoliko mjeseci pošto je njen suprug postao kralj. Ispričao je supruzi da ide u lov, ali njoj je bilo sumnjivo što se toliko doterao i skockao za lov, pa je odlučila da ga iznenadi na imanju.

Doputovala je s decom usred noći, otvorila vrata kući, projurila pored slugu i dojurila do spavaće sobe preskačući stepenice. Kada je otvorila vrata imala je šta da vidi. Suprug joj je bio na gomili sa španskom glumicom.

Mnogi tvrde kako par otada vodi odvojene živote, a kralj nije promenio svoje navike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track