TO JE MUŽ! Britanski političar ponosan na grudi svoje žene o kojima cela Britanija bruji!
Foto: Printscreen Twitter

Tako to rade laburisti

TO JE MUŽ! Britanski političar ponosan na grudi svoje žene o kojima cela Britanija bruji!

Planeta -
Laburistu Sajmona Dančuka cela stranka zavitlava zbog niza provokativnih fotografija njegove žene na Tviteru, ali on je ponosan na njene... atribute

Sajmun Dančuk, istaknuti političar iz britanske Laburističke partije, postao je preko noći omiljena tema za ogovaranje i podsmevanje ne samo u partijskim krugima nego i u celoj britanskoj javnosti, a razlog je niz fotografija koje je njegova supruga Karen postavila na Tviteru s tako dubokim dekolteom da joj se umalo pupak vidi.

Dančuk (47) se gorko našalio da ga pratioci na Tviteru napuštaju zbog izazovnih fotografija njegove supruge KIaren (31).

Karen je pokušala da da izvesnu težinu svom imidžu pa se nekoliko puta se čak i izrugivala s vođom laburista Edom Milibandom, čiji je žestoki kritičar njen suprug, ali njene sočne fotografije.ostavile su snažniji utisak.

Na svima mladolika supruga britanskog političara pozira hrabro ističući svoje bujne atribute, a na jednoj fotografiji uslikana je - u kupaćem kostimu.

Uprkos očigledno nelojanim partijskim drugovima njenog muža, Karenin Tviter postao je apsolutni hit među laburistima. Taj trend prokomentarisao je i sam Sajmon.

"Zašto ja gubim pratioce na Tviteru, a moja supruga ih ima sve više?", napisao je on na svom Tviteru. "Ponosan sam na suprugu - i lepota i pamet", poentirao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track