(VIDEO) DISPEČERKA SILOVANOJ DEVOJCI: Prestani da plačeš!
Foto: Printscreen Yt

Bezdušno

(VIDEO) DISPEČERKA SILOVANOJ DEVOJCI: Prestani da plačeš!

Planeta -
Zar ne razumete da sam prestravljena? Imam 20 godina i iz Apera Arlingtona sam. Ne znam sa čime se sve suočavate svakog dana, ali saosećajnost vam je ravna nuli, kroz suze je izgovorila žrtva.

KOLAMBUS - Žrtva koja je pozvala 911 u američkoj državi Ohajo se posle stravičnog napada susrela sa veoma neprijatnom devojkom koja je to veče radila kao dispečer.

Žrtva joj je ispričala da je napadač upao u njenu kuću, prislonio pištolj na glavu i prislio na oralni seks, a potom opljačkao i pobegao.

"Gospođice, moraćete da prestanete da plačete kako bih dobila informacije od vas!", grubo joj je odgovorila dispečerka. Devojka je potom objasnila da ne zna kako je napadač ušao, a onda dobila još bezosećajniji odgovor - "Pa, sa tim informacijama koje ste dali, neće moći da ga pronađu".

Devojka se još više potresla i upitala je "Zar ne razumete da sam prestravljena? Imam 20 godina i iz Apera Arlingtona sam. Ne znam sa čime se sve suočavate svakog dana, ali saosećajnost vam je ravna nuli", kroz suze je izgovorila žrtva.

Policija je uspela da kasnije identifikuje napadača i uhapsila Majkla Kalagan (30), koji je optužen za silovanje i pljačku.

http://www.youtube.com/watch?v=CYBB11Ye6A4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track