(VIDEO) IMAJU LI DUŠE: Izbacili iz restorana dete koje su izujedali psi da ne plaši goste!

Zveri ljudske

(VIDEO) IMAJU LI DUŠE: Izbacili iz restorana dete koje su izujedali psi da ne plaši goste!

Planeta -
Konobari iz KFC u Džeksonu tražili od porodice da izvede iz restorana devojčicu Viktoriju (3), koja se oporavlja pošto su je izujedala tri pitbula i izbila joj oko, jer plaši goste!

DŽEKSON - Mala Viktorija Vilčer (3) iz Džeksona u američkoj saveznoj državi Misisipi preživela je u aprilu napad tri pitbula, koji su joj rastrgli lice, a sada je doživela još jedan užas - osoblje restorana KFC tražilo je od porodice da malu izvede iz restorana jer PLAŠI GOSTE!

Nesrećnu devojčicu napala su u aprilu tri pitbula dok je bila u poseti kod svog dede Donalda Malinsa, piše Hafington post. Psi su upali u kamp kućicu i izgrizli dete po celom telu. Deda je upucao dva psa, a treći je pobegao. Međutim, on i njegova partnerka Rita Tompkins uhapšeni su zbog ugrožavanja deteta.

Devojčicu su pitbulovi tako izgrizli da su joj izbili okce, slomili vilicu, nosić i jagodica, a na licu joj se još vide šavovi i rane. Malena od tada ima strah i od ogledala i neće da se pogleda. Dete se ionako stidi svog lica i neće ni u prodavnicu da ide, nego ostane da čeka u kolima.

Kap koja je prelila čašu u duši njene porodice bio je zahtev osoblja restorana KFC u Džeksonvilu. Oni su mrtvi ozbiljni tražili od roditelja da izvedu dete iz restorana jer plaši druge goste!

"Da li vama ovo lice izgleda zastrašujuće?", napisala je na Fejsbuku njena porodica.

Iz uprave KFC-a odgovorili su da su pokrenuli istragu čim su saznali za ovaj incident.

"Ispravićemo grešku počinjenu prema ovoj predivnoj devojčici i njenoj porodici. Ozbiljno smo shvatili ovu situaciju i naglašavamo da ne tolerišemo nepoštovanje i ponižavanje naših gostiju", saopštila je uprava KFC-a u Džeksonvilu.

http://www.youtube.com/watch?v=pQCaVke1fRk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track