NUKLEARNI SAJBER NAPAD: Hakovan tvit o raketiranju izraelskog atomskog postrojenja Dimona!

Tvitovali pa obrisali

NUKLEARNI SAJBER NAPAD: Hakovan tvit o raketiranju izraelskog atomskog postrojenja Dimona!

Planeta -
Pravu pometnju na društvrenim mrežama, izazvao je tvit izraelskog IDF-a, da je nuklearno postrojenje Dimona pogođeno s dve rakete, te da je moguće curenje radijacije, tvit je ubrzo obrisan, a potom je usledilo i izvinjenje

TEL AVIV - Nema mira na bliskom istoku. Pravu pometnju na društvenim mrežama, izazvao je tvit izraelskog IDF-a (Izraelske odbrambene snage), da je nuklearno postrojenje Dimona pogođeno s dve rakete, te da je moguće curenje radijacije.

Tvit su odmah prenele neke druge agencije...da bi uskoro isti bio misteriozno izbrisan sa zvaničnog tviter naloga IDF-a.

Dimona, strogo čuvano postrojenje u kome se proizvodi izraelsko nuklearno oružje, mnogo je puta je bio meta pretnji protivnika Izraela.

U gomili komentara na objavljeni tvit, postoje i informacije da je IDF-of tviter nalog hakovan, što se uskoro ispostavilo kao tačno, jer je IDF objavio izvinjenje zbog "pogrešnog" tvita, uz najavu da će se i ubuduće boriti protiv terorizma na svim frontovima uključujući i onaj u sajber dimenziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track