(VIDEO) NEVREME U HERCEG NOVOM: Poplavljene ulice i glavni gradski trg!
Foto: Vijesti.me Slavica Kosić

Narandžasti alarm

(VIDEO) NEVREME U HERCEG NOVOM: Poplavljene ulice i glavni gradski trg!

Planeta -
Ulice i glavni gradski trg su poplavljeni, kao i objekti na rivijeri. Službi zaštite iz minuta u minut stižu pozivi za pomoć, kazao je šef te službe Branko Mitrović

HERCEG NOVI - Oko 17 i 30 sati jako nevreme zahvatilo je Herceg Novi. Za samo 10 minuta palo je 25 litara kiše po metru kvadratnom, a temperatura je sa 28 stepeni, koliko je iznosila u 11 sati, pala na 18 stepen Celzijusa.Od 11 do 18 sati pao je 71 litar kiše po metru kvadratnom. U tom peridu duvao je i vjetar brzinom od 25 metara u sekundi, odnosno 95 kilometara na sat."Ulice i glavni gradski trg su poplavljeni, kao i objekti na rivijeri. Službi zaštite iz minuta u minut stižu pozivi za pomoć", kazao je šef te službe Branko Mitrović.

Narandžasti alarmU Crnoj Gori je na snazi tzv. Narandžasti alarm kao upozorenje na dolazak ciklona. Ipak, najveći udar ciklona se očekuje u Hrvatskoj gde je već na snazi Crveni alarm.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore periferija ciklona zahvatiće i tu zemlju tokom noći, pa će obilnijih padavina biti na području Boke, primorja i u centralnim predelima, ali ipak ne kao u zemljama okruženja.U hercegnovskoj službi spasavanja JP Stambeno komunalno, ali i u hercegnovskoj luci, spremni su za eventualne nepogode.

http://www.youtube.com/watch?v=ihecm6-W7jA

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track