TAJNA SPLITSKE VILE: Šeik sa 11 supruga odmara se pod Marjanom za 2.099 evra na dan!
Foto: Thinkstock Shutterstock

Egzotični gosti

TAJNA SPLITSKE VILE: Šeik sa 11 supruga odmara se pod Marjanom za 2.099 evra na dan!

Planeta -
Splićani pričaju da žene s imanja izlaze u posebnim kombijima sa zatamnjenim staklima, a šeik je iznajmio i helikopter

Šeik s jedanaest supruga odmara se u Vili Ferić pod Marjanom – jedna je od verzija trenutno najpopularnije teme razgovora među stanovnicima rezidencijalnog splitskog predjela Meje, piše Slobodna Dalmacija.

Reč je o zdanju s pet spavaćih soba, bazenom sa đakuzijem i nizom drugih pogodnosti koje sebi teško mogu da priušte prosečni turisti - jedan dan najama te vile košta 2.099 evra, navodi Jutarnji.hr čija je ekipa pošla da proveri priču.

Nezvanično su saznali da je vilu iznajmio šeik iz Džede, drugog po veličini grada Saudijske Arabije.

"Nije istina da ima 11 žena, ima samo dve ili tri. Teško je znati tačno jer su bazen i dvorište ograđeni visokim zidom, a imam previše godina, a i nisam luda da se penjem da proveravam, pa da me zarobe čuvari. Navodno ga čuvaju naoružani tamnoputi čuvari, ja ih nisam videla...", ispričala je simpatična gospođa koja je priznala da joj je interesovanje za tajanstvenoga gosta opadao kako je opadao broj žena koji se spominjao.

Splićani su puni priča o šeikovom haremu, Foto Thinkstock
Splićani su puni priča o šeikovom haremu, Foto Thinkstock

"Ništa ako ima dve-tri žene, pa i kod nas ih skoro svi imaju toliko, samo šta se jedna zove žena, a druge su ljubavnice", dodao je preplanuli gospodin koji se pridružio razgovoru.

Splićani pričaju da žene iz harema nikada ne izlaze pešice s imanja, nego samo u tri kombija sa zatamnjenim staklima, koji su iznajmljeni posebno za potrebe bogatog gosta i njegove porodice. Osim posebnih vozila, šeik je iznajmio i helikopter da bi bio sasvim pokretan. Na raspolaganju mu je i lični kuvar za spremanje obroka po želji.

Tajanstveni gost iznajmio je vilu baš na vrhuncu letnje sezone, najskupljem razdoblju, piše Jutarnji i konstatuje da je neverovatno da je ta vila uvek razgrabljena baš u tom periodu. Prošle godine u njoj su u tom periodu, takođe potpuno inkognito, uživali ministri stranih država, didah4e Slobodna Dalmacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track