SUROGAT MAJKA BEBE S DAUNOM: Vratite mi i ćerku, ne dam je pedofilu!
Foto: AP

Zlo i naopako!

SUROGAT MAJKA BEBE S DAUNOM: Vratite mi i ćerku, ne dam je pedofilu!

Planeta -
Australijski par ne samo što je razdvojio blizance i vratio dečaka, obolelog od Daunovotg sindroma, surogat majci, nego se ispostavilo i da je otac notorni pedofil osuđivan zbog silovanja najmanje tri devojčice!

BANGKOK - Tajlađanka Patarmon Čanbua, surogat majka dečaka kojeg su roditelji odbili zato što boluje od Daunovog sindroma, zatražila je danas da joj bude vraćena i njegova sestra blizankinja jer je otkrivevno da je biološki otac deteta regiistrovani i osuđivani pedofil!

"U šoku sam otkad sam to čula", rekla je nesrećna žena novinarima.

Pataramon Čanbua je bila surogat majka blizanskica australijskog bračnog para i porodila se u decembru. Par, bilološki roditelji, uzeo je zdravu devojčicu, a njoj je ostavio na brigu dečaka s Daunovim sindromom. Mališan je hospitalizovan, ali njegova oštećenja su prevelika da bi Pataramon i njena porodica mogli da pokriju troškove lečenja.

Taj bezosećajni gest izazvao je strašan skandal međunarodnih razmera, a sada je otkriveno nešto još gore.

Australijski mediji otkrili su da je otac blizanaca osuđivan zbog silovanja najmanje tri deevojčice! Odslužio je samo tri godine zatvora zbog zlostavljanja dve devojčice mlađe od 10 godina i bluda nad 13-godišnjom devojčicom.

Zgranuta Pataramon, koja svakako pojma nije imala o tome, sada traži da joj Australijanci vrate i ćerkicu.

Pataramon već ima sedmogodišnjeg sina, Foto AP
Pataramon već ima sedmogodišnjeg sina, Foto AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track