(VIDEO) ODBEGLA MLADA: Predsednika Francuske ljubavnica ostavila dve nedelje pred svadbu!
Foto: Printscreen Yt

Puklo

(VIDEO) ODBEGLA MLADA: Predsednika Francuske ljubavnica ostavila dve nedelje pred svadbu!

Planeta -
Nov dečko Žil Gaje, već bivše drage Fransoe Olanda, je advokat Pjer Pujbase

Veza predsednika Francuske Fransoe Olanda (59) i glumice Žil Gaje (42) pukla je nekoliko dana pred svadbu - dok se ona brčkala na Korzici s poznatim francuskim advokatom Pjerom Pujbaseom, šef države je sasvim sam otišao na odmor, piše Dejli mejl.

Svadba je inače bila zakazana za 12. avgust, na 60. rođendan Fransoa Olanda, ali onda je na naslovnoj strani tabloida Voisi osvanula baš ova fotografija - lepa glumica izlazi iz mora u crnom kupaćem kostimu u društvu muškarca s bradom. Tabloid ga je odmah identifikovao kao Pjera Pujbasea, stručnjaka za pravna pitanja iz oblasti fnansijskog menadžmenta.

http://www.youtube.com/watch?v=9n6Tujo6vmA

Uglavnom, njih dvoje su pet dana uživali na mediteranskom ostrvu dok je Oland bio na desetodnevnom odmoru u versajskom dvorcu La Lantern iz 18. veka, letnjoj rezidenciji francuskih predsednika i premijera.

Fransoa Oland ne drži  mnogo do institucije braka, Foto Reuters
Fransoa Oland ne drži mnogo do institucije braka, Foto Reuters

Politički komentator Tjeri de Sabaru rekao je za Le Nuvel Opservatur da je Žili Gaje učinila Olandu uslugu ako je zaista našla novog ljubavnika.

"Francuzi odavno nisu zadovoljni njegovim političkim delovanjem. Sada će konačno moći da se okrene politici i zaboravi ponižavajuće trenutke kada su ga novinari pitali samo o privatnom životu", kazao je on.

I drugi francuski mediji spekulišu da je za raskid veridbe kriva upravo glumica. Iako je s predsednikom provela skoro godinu dana, Žili nikada nije tretirana kao prva dama. Nije ga pratila na zvaničnim večerama, niti se uselila u Jelisejsku palatu.

Žil Gaje, Foto AP
Žil Gaje, Foto AP

Inače, Fransoa Oland ima četvoro dece iz veze sa Segolen Roajal, ministarkom ekologije Francuske. Do januara prošle godine živeo je s Valeri Trijerveler, koja se iselila iz Jelisejske palate kad je pukla vest o njegovoj tajnoj vezi sa Žil Gaje. Od tada se predsednik na svim zvaničnim događajima pojavljivao sam.

Oland i Gaje nisu danima silazili s naslovnih strana kad se saznalo za njihovu vezu, Foto AP
Oland i Gaje nisu danima silazili s naslovnih strana kad se saznalo za njihovu vezu, Foto AP

Žil Gaje ima dvoje dece iz braka sa scenaristom Santjagom Amigorenom i dugo je poricala da je u vezi sa Olandom. Inače je poznata po tome što je igrala u filmu „Praktični vodič kroz Beograd s pevanjem i plakanjem“.

Evo i njenog prvog javnog pojavljivanja posle raskida veze sa Olandom.

http://www.youtube.com/watch?v=wGiAxqxt3xk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track