Ostavila bebu pet dana bez vode

Majka monstru

Ostavila bebu pet dana bez vode

Planeta -
Britanka otišla s društvom u provod i zaboravila na 16-mesečnu ćerku u krevecu kod kuće. Dete umalo nije umrlo od žeđi i gladi

LONDON - Siroto dete.

Dvadesetogodišnja Britanka iz mesta Brekon ostavila je svoju 16-mesečnu ćerku samu kod kuće, bez vode i hrane, punih pet dana i otišla u provod s prijateljima. Komšije su čule vrisku deteta i pozvale policiju, koja je provalila u kuću i zatekla stravičan prizor. Unezvereno i izmrcvareno dete ležalo je uplakano u krevecu. „Pampers“ pelene koje je nosila bile su u fazi raspadanja, prepune urina i izmeta.
Tužilac Hit Edvards kaže da su policajci bili šokirani prizorom koji su zatekli u kući:
- Ušli su kroz otvoren prozor. Kuća je smrdela na urin, a detetova garderoba bila je prljava i mokra. Policajci kažu da je beba bila toliko gladna da je odmah pojela sve što su joj dali.
Svuda po stanu nalazile su se limenke piva, a pronađeni su i tragove droge. Majka, čije ime nije objavljeno u javnosti, pronađena je u kući kod prijatelja, gde je navodno priznala da je ostavila bebu da bi mogla da se provodi. Ipak, rekla je policajcima da je povremeno dolazila kući i hranila bebu hlebom!
Devojčica je odvedena kod rođaka, koji će do daljeg brinuti o njoj. Majci preti dugogodišnja zatvorska kazna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track