Najnovije vesti

(VIDEO) KRAJ DRAME U BRAZILIJI: Otmičar pretio lažnim pištoljem
Foto: Printscreen Yt

Ćorak

(VIDEO) KRAJ DRAME U BRAZILIJI: Otmičar pretio lažnim pištoljem

Planeta
Posle sedmočasovne drame, napadač i talac izašli su iz hotela visoko uzdignutih ruku, vezani lisicama jedan za drugog. Prilikom izlaska talac na sebi više nije imao eksploziv

BRAZILIJA - Otmičar koji je danas naoružan ušao u jedan hotel u Braziliji, oslobodio je taoca koga je držao sedam sati i potom se predao policiji, preneli su brazilski elektronski mediji.

 

Neposredno po ulasku naoružanog muškarca u hotel, policija je iz zgrade evakuisala oko 300 gostiju i zaposlenih, a potom su počeli pregovori o oslobađanju taoca, koga je napadač vezao lisicama i obmotao eksplozivom.

 

Na snimcima lokalnih televizija videlo se da se napadač sa taocem smestio na 13. spratu hotela Sveti Petar.

 

Posle sedmočasovne drame, napadač i talac izašli su iz hotela visoko uzdignutih ruku, vezani lisicama jedan za drugog. Prilikom izlaska talac na sebi više nije imao eksploziv.

 

Televizija Globo je prenela da se posle toga napadač mirno predao policiji. Utvrđeno je da nije imao pravi pištolj, već igračku, a još nije poznato da li se radilo o pravom eksplozivu.

 

Predstavnik policije Paulo Enrike Almeida rekao je da je napadač tokom sedmočasovnih pregovora stalno pretio da će sve dići u vazduh, ali ni u jednom trenutku nije izneo jasne zahteve.

 

http://www.youtube.com/watch?v=NWlIZlMtSpg

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...