STRAHOTA: Devojčica u vrtiću podelila 200 kesica sa heroinom misleći da su bombone!
Foto: Državna Policija Delavera

Zamalo tragedija

STRAHOTA: Devojčica u vrtiću podelila 200 kesica sa heroinom misleći da su bombone!

Planeta -
Zaprepašćene vaspitačice pozvale su i lekare i policiju kad su videle da deca muljaju po rukama male paketiće sa belim sadržajem koji baš i ne liči na bonbone

DELAVER - Policija u američkom gradu Delaveru uhapsila je ženu čija je četvorogodišnja ćerkica donela u obdanište kesu sa više od 200 paketića heroina i podelila ih ostaloj deci misleći da su bonbone, javlja Dejli njuz.

Zaprepašćene vaspitačice pozvale su i lekare i policiju kad su videle da deca muljaju po rukama male paketiče sa belim sadržajem koji baš i ne liči na bonbone. Veoma brzo je utvrđeno da je to heroin koji je, kako kažu policijski inspektori, malena i ne znajući donela u svom rancu koji joj je majka, Ešli Tul (30) dala. Dete je mislilo da je mama spakovala slatkiše, pa je delila drugarima.

Ešli Tul (30) greškom spakovala heroin ćerkici za obdanište (Foto: Državna policija Delavera)
Ešli Tul (30) greškom spakovala heroin ćerkici za obdanište (Foto: Državna policija Delavera)

Pronađeno je 249 paketića heroina, a deca koja su uzela "bonbone" na vreme su sprečena da ih otvore i odvedena su bolnicu iz opreza. Veoma brzo su puštena kućama.

Tulova je uhapšena kad je došla po malu, a zatim je stavljena u pritvor. Optužena je za posedovanje droge i ugrožavanje dobrobiti deteta. Platila je 6.000 dolara kaucije i braniće se sa slobode.

Njene čerkice (4 i 11) i sin (9) smešteni su kod robnine, a Tulovoj je zabranjen bilo kakav kontakt s njima. Policija i dalje provodi istragu i najavljuje nove prijave protiv nje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track