(VIDEO+FOTO 18+) JAVNI LINČ: Ovako prolaze ljubavnice u Kini
Foto: Printscreen Yt

Varvarski

(VIDEO+FOTO 18+) JAVNI LINČ: Ovako prolaze ljubavnice u Kini

Planeta -
Ne samo što prolaznici samo gledaju i snimaju ovo divljačko iživljavanje, nego ga i policija dozvoljava i ne reaguje

PEKING - Grupa žena u kineskom gradu Pujingu napala je jednu ženu nasred ulice, strgla joj odeću, čupala joj kosu i zverski je šutirala u nage grudi i prepone, a pritom ne samo da niko od prolaznika nije odbranio nesrećnicu koja se previjala na trotoaru i vrištala, nego se ni policija uopšte nije pojavila, piše Dejli mejl.

Prebijena žena, identifikovana kao Lin Jao Li (38), žrtva je žene koja misli da je Lin švalerka njenog muža, i njene tri prijateljice. Niko od prolaznika prstom mrdnuo nije jer je reč o "ljubavnoj aferi", pa su samo stajali i gledali "spektakl", kako rulja besnih žena napada jednu jedinu, koja ne može da se odbrani. Ali to što se policija nije ni pojavila dok se zločin odvijao usred bela dana na prepunoj ulici u šoping centru zaista je najužasnije u celoj ovoj horor priči.

Ovo je drugi napad ove vrste u Kini u jednom mesecu, odraz rastućeg trenda uzimanja pravde u svoje ruke. Sama ta činjenica zabrinjava, kao i to što je društvo toleriše, ali to što je i vlasti tolerišu fizičko iživljavanje - sasvim je van zdrave pameti.

Tek kad su napadačice ostavile izmrcvarenu Lin da beživotno leži na asfaltu, nesrećnici je prišao Đun Feng (30), stanovnik tog kvarta, i pomogao joj.

"Ovakve stvari postale su prilično uobičajene. Besne supruge i devojke svete se napadajući ljubavnicu. Ljudi se ne mešaju jer smatraju da je to stvar osećanja", ispričao je on lokalnoj televiziji.

U međuvremenu je prebijena Lin uspela da namoli nekoga da pozove Hitnu pomoć, pa je odvezena u bolnicu, gde joj je ukazana pomoć.

Isti takav napad dogodio se u Đinanu u provinciji Šandung, kad su tri žene napale četvrtu, iscepale joj odeću i pretukle je zato što je navodno ljubavnica supruga neke od njih. Takvih iživljavanja bilo je i letos u julu se u Julinu u provinciji Guangsi.

Policija je odbila da komentariše ove događaje, rekavši da nije primila tužbu ni od koga umešanog.

http://www.youtube.com/watch?v=hfv4wwimu7E
http://www.youtube.com/watch?v=ypyKGRI1HXc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track