(VIDEO) KRVAVI ROBOVLASNICI: Evo šta islamisti rade sa otetim ženama!

Njihova bolja budućnost

(VIDEO) KRVAVI ROBOVLASNICI: Evo šta islamisti rade sa otetim ženama!

Planeta -
Cena koja se plaća za jednu devojku, kako se u videu pominje, iznosi oko sto dolara. Ona, međutim, varira u odnosu na izgled devojke, boju očiju, a jedan od “kupaca“ kaže i da mora da proveri zube devojke pre kupovine

Na internetu se pojavio snimak u kom se vide borci terorističke grupe Islamska država dok razgovaraju o prodaji kidnapovanih žena, pripadnica nacionalne manjine Jazidi, zbijajući šale i smejući se.

Snimak je nastao u junu, u Iraku, blizu Mosula, a grupa muškaraca koji na izuzetno ponižavajući način razgovaraju o ženama, tretirajući ih kao robu, razgovaraju o raspodeli zarobljenih žena.

“Ko želi da proda svoju robinju ili da je pokloni, može… Svi mogu da rade šta god žele sa svojim delom“, čuje se na snimku.

Cena koja se plaća za jednu devojku, kako se u videu pominje, iznosi oko sto dolara. Ona, međutim, varira u odnosu na izgled devojke, boju očiju, a jedan od “kupaca“ kaže i da mora da proveri zube devojke pre kupovine.

Inače, devojke koje su oteli su prisiljene da promene veru i preobrate se u islam, kao i da se udaju za borce Islamske države.

U avgustu je čak oko 300 žena koje su zatočili pripadnici Islamske države naterano na promenu vere, a potom su neke prodate da bi silom bile udate za pripadnike ekstremne organizacije u Siriji.

http://www.youtube.com/watch?v=tVISyjFwXAU#t=15

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja