(VIDEO) KAJE SE U SUZAMA: Najseksepilnija pljačkašica optužena za 114 zločina!
Foto: Printscreen Yt

Spremna da vrati dug društvu

(VIDEO) KAJE SE U SUZAMA: Najseksepilnija pljačkašica optužena za 114 zločina!

Planeta -
Žao mi je zbog mojih dela. Sada osećam posledice, što je ispravno, skrušeno izjavila u sudu lepa Stefani Bodoa (21) kad joj je pročitana pozamašna optužnica

VIKTORIJAVIL - Stefani Bodoa (21), poznata kao najseksepilnija pljačkašica na svetu, priznala je krivicu za čitav niz zločina i rekla da joj je žao zbog toga što je uradila, ali da je spremna na to da plati dug društvu.

Sud u Viktorijavilu optužio je Stefani za 114 zlodela, uključujući krađe i ilegalno posedovanje oružja, zbog čega bi mogla da bude osuđena na višegodišnju zatvorsku kaznu.

Zgodna pljačkašica, koja je postala hit kada su se njene fotografije pojavile na internetu, izjavila je da je svesna svojih grešaka i da je spremna da odgovara za njih.

"Žao mi je zbog mojih dela. Sada osećam posledice, što je ispravno" - poručila je Stefani Bodoa. Njen advokat Denis Lavinj kaže da je Stefani spremna za nagodbu s tužilaštvom - priznaće krivicu za neke zločine, a tužilaštvo bi trebalo da odbaci ostatak.

"Po onome što znam, u vreme kada je to radila bolovala je od depresije", rekao je advokat.

Lepu Kanađanku sui, inače, u pohodima pratila trojica maloletnih pomagača starih 13, 15 i 17 godina. Njima će se suditi na sudu za maloletnike.

http://www.youtube.com/watch?v=b1UVHYXAqiM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track