Đukanović: U zatvor lideri opozicije!
Foto: REUTERS

Đukanović: U zatvor lideri opozicije!

Planeta -
Znam ja koga bi oni najviše voleli da uhapse, ali imaju potpuno pogrešnu predstavu da će time smeniti postojeću vlast i sebi obezbediti prečicu do dolaska na vlast, kazao lider DPS-a

PODGORICA - Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović poručio je da, ukoliko u Crnoj Gori treba sprovesti hapšenja na kojima insistira Evropska unija, onda u zatvor treba da idu čelnici opozicije i vlasnici dela medija.

Đukanović je opoziciju, deo civilnog sektora i medija, optužio da iz neutoljive želje za vlašću štete nacionalnim interesima, napadajući investitore i pokušavajući da iskonstruišu tezu da su DPS, njihov lider i prethodna vlada korumpirani.

Na udaru je upravo ono što je najvažniji deo budućnosti Crne Gore, ekonomija i investitori, kao vrlo važni partneri vladi i državi. Treba stvoriti očaj u Crnoj Gori, jer bi Crnogorci jedino iz očaja za njih glasali, naveo je lider DPS.

Đukanović je na predizbornom skupu DPS u Tivtu odbacio kao netačne tvrdnje opozicionara da Evropa insistira na hapšenju visoko pozicioniranih funkcionera, prenose podgorički mediji.

"Naravno, znam ja koga bi oni najviše voleli da uhapse, ali imaju potpuno pogrešnu predstavu da će time smeniti postojeću vlast i sebi obezbediti prečicu do dolaska na vlast. Dobar deo njih, nakon dolaska na vlast, želi da Crnu Goru prinese na žrtvenik velikosrpskog nacionalizma", kazao je Đukanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track