NEBESKI SUPERBORIS: Gradonačelnik Londona savladao pomahnitalog putnika u avionu
Foto: Twitter

Drama na 10.000 metara

NEBESKI SUPERBORIS: Gradonačelnik Londona savladao pomahnitalog putnika u avionu

Planeta -
Neverovatno, ali incident se dogodio u putničkom avionu Malejžan erlajnsa kojem je proletos jedan avion misteriozno nestao, a drugi oboren iznad Ukrajine

LONDON - Gradonačelnik Londona Boris Džonson pomogao je osoblju aviokompanije Malejža erklajns da savlada muškarca (43) koji je počeo da divlja po avionu na 13-satnom letu od Kuala Lumpura do Velike Britanije. Muškarac je navodno u početku samo glasno pevao, ali je onda počeo da vređa saputnike. Boris Džonson je seo kraj njega i zamolio ga da se upristoji, ali razgovor nije imao rezultata.

Muškarac je zatim postao nasilan pa je osoblje moralo da reaguje. Dok su pokušavali da ga savladaju, muškarac se otimao i pokušavao da ih udari glavom. Kad su sleteli, odvela ga je policija pod sumnjom da je pijan bio u avionu i da je napao člana posade.

- Gradonačelnik je s još nekoliko putnika i članova posade u nekoliko navrata pokušao da smiri gospodina, ali nije uspeo - kazao je Džonsonov portparol. Fotografiju iz aviona na svom je Tviter nalogu objavila je Ajlin Barbidž, ambasadorka za tehnologiju.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track