Najnovije vesti

PROCURIO SNIMAK ZA SUDNJI DAN: Ovo je poslednje što će CNN emitovati kad počne nuklearni rat!

Poslednji preživeli treba da pritisne dugme

PROCURIO SNIMAK ZA SUDNJI DAN: Ovo je poslednje što će CNN emitovati kad počne nuklearni rat!

Planeta
Izuzmemo li moguće probleme sa satelitom, naš program neće stati sve do sudnjeg dana, objavio je Ted Tarner

Pre 34 godine, prilikom pokretanja emitovanja CNN-a, osnivač prve 24-satne informativne televizije Ted Tarner dao je veliko obećanje o svom novom poslovnom poduhvatu.

- Izuzmemo li moguće probleme sa satelitom, naš program neće stati sve do sudnjeg dana – objavio je Tarner, i pripremio finalni video koji će CNN morati da prikaže pre moguće apokalipse.

- Himnu ćemo emitovati samo jednom, 1. juna (to je bio prvi dan emitovanja), a kada dođe kraj sveta, pustićemo pesmu ‘Nearer My God To Thee’ pre nego se odjavimo – obećao je Tarner pre puštanja CNN – a u pogon.Ljudi su mislili da se ekscentrični tajkun šalio i tako je bilo sve do danas kada je veb stranica Jalopnik objavila CNN-ov video spremljen za smak sveta.

- Imamo dokaz da se nisu šalili – napisao je bivši CNN-ovac Majkl Balaban koji sada radi za Jalopnik objavivši jednominutni video ‘Nearer My God To Thee’ u izvođenju vojnog orkestra.- Ovaj video trebalo bi da pusti poslednji preživeli zaposlenik CNN-a pre nego što umre od radijacije, kuge, zombija ili ma kog drugog scenarija koji je Tarner zamislio – kaže Balaban.

Do snimka, zabeleženog u 4:3 formatu koji već polako postaje prošlost, navodno nije bilo jednostavno doći, a Balaban je na njega nabasao kada je 2009. godine radio na CNN-u kao pripravnik, a tražio ga je nakon što je za nju čuo od jednog svog profesora koji je svojevremeno takođe bio zaposlen na CNN-u.Prema njemu, video je i dan-danas sačuvan u internoj arhivi pod nazivom ‘Turner doomsday video’ (Tarnerov video smaka sveta) i označen je crvenim rečima ‘HFR [Hold for release] till end of the world confirmed’, odnosno ‘Ne emituj dok ne dobijemo potvrdu da je svetu došao kraj‘.

Jedino što ostaje nejasno je ko će i iz kog izvora na sudnji dan dobiti potvrdu da je baš taj dan stigao.(Jutarnji.hr)

http://www.youtube.com/watch?v=TMgOmYw1wJo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...