(VIDEO) SMRT SRPSKE MANEKENKE U AMERICI: Narkodiler izrešetao Mirjanu i njene prijatelje
Foto: Fejsbuk

Tragičan kraj

(VIDEO) SMRT SRPSKE MANEKENKE U AMERICI: Narkodiler izrešetao Mirjanu i njene prijatelje

Planeta -
Puharova je rođena u Sremskoj Mitrovici, a potom se sa roditeljima preselila u SAD. Bila je učesnica takmičenja "Američki top model". Policija sumnja da je motiv zločina povezan s drogom te da su žrtve poznavale ubicu

U američkog gradu Šarlot ubijena je državljanka Srbije Mirjana Puhar (19), učesnica takmičenja "Američki top model".

Policija je posle nekoliko sati potrage uhapsila 19-godišnjeg Emanuela Džizusa Rendžela, koji je osumnjičen za trostruko ubistvo, javili su američki mediji. Osim Puharove, ubijeni su Džonatan Alvarado (23) i Husmar Gonsaga Garsija (21).

Kako prenosi sajt TMZ, pozivajući se na anoniman izvor blizak Puharovoj, njen prijatelj je u stanu, u koji se ona nedavno uselila, pronašao njeno i telo njenog dečka. Telo treće žrtve nije video, ali je video novac razbacan po kući.

Policija sumnja da je motiv zločina povezan s drogom te da su žrtve poznavale ubicu.

Puharova je rođena u Sremskoj Mitrovici, a potom se sa roditeljima preselila u SAD.

Porodica Puhar se doselila u Severnu Karolinu gde joj se otac zaposlio kao električar, majka u restoranu, a mlađi brat je krenuo u srednju školu.

Mirjanu je manekenstvo privuklo od malih nogu za razliku od škole koju je napustila sa 16 godina.

'Bila sam divlje dete. Izlazila sam, zabavljala se i slično jer je okolina loše uticala na mene', izjavila je Mirjana dodavši da su joj roditelji bili besni kada su saznali da je napustila školovanje.

Pošto se preselila u Ameriku, radila je u Mekdonaldsu da bi na kraju završila na televiziji i to kao kandidat za titulu 'sledećeg američkog top modela'. 19-godišnja Mirjana eliminisana je iz prošlogodišnje sezone šoua u 9. epizodi.

http://www.youtube.com/watch?v=Au_n_2NebBU

http://www.youtube.com/watch?v=2yPRWgrmU3o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track