DIRLJIVA PRIČA: Rodila je četvorke, ali nikad nije stigla da ih upozna

Neverovatna drama bračnog para iz SAD

DIRLJIVA PRIČA: Rodila je četvorke, ali nikad nije stigla da ih upozna

Planeta -
Erika Morales i njen suprug Karlos dugo se čekali decu, ali je u danu porođaja sve pošlo po zlu

Karlosu Moralesu i njegovoj supruzi Eriki iz Finiksa u SAD je to trebalo da bude najsrećniji dan u životu. Međutim, završio se tragično. Ubrzo pošto je rodila četvorke, Erika je umrla, ne stigavši ni da upozna tri devojčice i dečaka koju je dugo čekala.

Sve se tog 15. januara 2015. odigrala munjevito. Karlos Morales je svoju suprugu posljednji put video kad ju je ispratio na porođaj. Poljubio ju je u čelo i rekao da je voli.

Bebe su na svet stigle zdrave, ali je njihova je majka nakon porođaj pala u hipovolemijski šok i počela gubiti krv. Umnrla je nakon samo sat vremena preminula je i nikada nije dobila priliku ni da primi svoje bebe u naručje. - Bili smo jako uzbuđeni što ćemo osnovati porodicu i onda se sve srušilo - rekao je Morales u intervjuu za magazin "Pipl".

Sa suprugom se dogovorio da će o imenima dece odlučiti kada dođu na svet. Karlos Morales i dalje ne može da se pomiri s teškom tragedijom koja ga je snašla. - Kako je to moguće? U jednom je trenutku je bila dobro, a u drugom je više nije bilo. Dan koji je trebalo da bude najlepši u mom životu, postao je tragedija - rekao je je Morales.

Jednoj ćerki je da ime Erika, po supruzi.

- Trenutno učim o svemu. Kako da okupam decu, kako da ih nahranim i da im uvedem red spavanja,. Moram biti spreman za sve - ispričao je Morales.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track