SILOVATELJ JE TUČEN I KAMENOVAN DO SMRTI: Masa mu je presudila na ulici! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: PROFIMEDIA

Kažnjen optuženi za seksualni zločin u Indiji

SILOVATELJ JE TUČEN I KAMENOVAN DO SMRTI: Masa mu je presudila na ulici! (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -
Muškarac kome je "presuđeno" ima 35 godina i prodavac je automobila. Nezadovoljstvo naroda je kulminiralo usled povećanja seksualnih zločina u Indiji

Silovatelj iz indijskog grada Dimapur siti surovo je kažnjen za monstruozno delo! Nekoliko stotina stanovnika ovog grada provalilo je u lokalni zatvor i bukvalno izvela silovatelja na ulicu. Usledio je linč, a zatim kamenovanje. Silovatelj je tučen sve do smrti!Zanimljivo je to da je ubistvo ispraćeno skandiranjem sugrađana i snimanjem mobilnim telefonom. Njegovo živo, a kasnije beživotno telo masa je vukla ulicama, a zatim ga je zavezala za ogradu.

Foto: Profimedia.rs
Foto: Profimedia.rs

Masa je probila dve zatvorske ograde i stigla do silovatelja. Posle linča zapaljeni su objekti u kojima je ubijeni vodio posao, izjavio je jedan od nadzornika u zatvoru Meren Džamir.Muškarac kome je presuđeno ima 35 godina i prodavac je automobila. Uhapšen je 24. februara posle jednog od silovanja pomenute studentkinje.

Foto: Profimedia.rs
Foto: Profimedia.rs

Ubijeni muškaraca je optužen da je nekoliko puta silovao studentkinju tokom prošlog meseca. Nezadovoljstvo naroda je kulminiralo usled povećanja seksualnih zločina u Indiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track