(VIDEO I FOTO) OČAJNI RODITELJI: Bojimo se da je naš sin (7) budući masovni ubica!
Foto: Printscreen Yt

Sanja da zabada noževe

(VIDEO I FOTO) OČAJNI RODITELJI: Bojimo se da je naš sin (7) budući masovni ubica!

Planeta -
Mali Rajlan se sa šest godina zaključao u kupatilo i brijačem isekao jagodice na prstima da bi video krv i osetio bol, a to mu je naredio robot Krvavi

NJUJORK - Sedmogodišnji Rajlan je opsednut noževima i ubijanjem, ispričali su njegovi roditelji u emisiji "Dr Fil" čuvenog američkog psihologa Fila Makgroa i dodali da strahuju da odgajaju budućeg masovnog ubicu.

Kim i Rajan su Rajlana usvojili kao bebu; nažalost, majka mu je bila narkomanka s porodičnom istorijom psihijatrijskih oboljenja. Isprva nisu smeli ni da ga dodirnu jer ga je koža bolela. Međutim, beba je brzo počela da se čudno ponaša.

"Sa 18 meseci bi zaustavljao dah dok se ne bi onesvestio", ispričala je Kim. Roditelji su doneli video-snimke načinjene u raznim periodima, na kojem se vidi kako dečak zabada pesnice u kauč pokazujući kako će ih izbosti noževima.

"Ubiću vas, sigurno ću vas ubiti", kaže dečak u jednom trenutku.

Već sa tri godine pokazivao je fascinaciju noževima.

"U lubenici koju smo izvadili iz frižidera ugledala sam desetak zabodenih noževa", priča Kim.

Kad je napunio 4 godine počeo je ozbiljno da napada i povređuje braću i sestre, a sa 6 godina zaključao se u kupatilo, uzeo brijač starijeg brata i isekao jagodice na prstima da bi video kako krvare i da bi osetio bol. Sve te ideje dobio je od imaginiranog robota kojeg zove "Krvavi".

Šest puta je ležao u raznim bolnicama i pio je lekove, ali to mu očigledno nije mnogo pomoglo. Njegovi roditelji, koji su sada rastavljeni, kažu da se bore s njegovim agresivnim ponašanjem. Kad ima napad, po 45 minuta moraju da ga drže i obuzdavaju dok se smiri.

"U nekoliko navrata Rajlan je pretio da če se povrediti i ubiti. Moj najveći strah je da odgajamo nekoga ko će napraviti pokolj u školi, masovnog ili serijskog ubicu, nekog kao što je Ted Bandi", priznala je majka dodajući da je Rajlan opsednut noževima i da sanja da ih zabada u ljude.

"I ja se bojim da će ubiti nekoga. Osećam se kako sam ga izdao, ali znam da ne mogu da mu pomognem. Ponestalo nam je opcija. Treba nam pomoć", kaže očajni otac Rajan. Dr Fil namerno nije hteo da identifikuje porodicu po prezimenu niti da kaže odale su, da ne bi bili prokaženi u svom gradu.

http://www.youtube.com/watch?v=2wakhopnDWg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track