(VIDEO) TREBA MI MUŠKO POD HITNO! Za 70.000 evra prodaje i kuću i auto i sebe - budućem mužu!
Foto: Printscreen Yt

Rešila da se uda

(VIDEO) TREBA MI MUŠKO POD HITNO! Za 70.000 evra prodaje i kuću i auto i sebe - budućem mužu!

Planeta -
Indonežanka Vina Lija, zgodna vlasnica salona, sita vetropirastih muškaraca i ovako traži pravog

JOGJAKARTA - Jedna indonežanska agencija za nekretnine šokirala je celu državu kad je objavila da prodaje kuću, ali uz nju i vlasnicu kuće.

"Ponuda veka", piše u naslovu za oglas. "Nudimo predivnu kuću u Jogjakarti. Za 70.000 evra dobijate dve sobe, dva kupatila, veliki akvarijum, prelep vrt i - vlasnicu!", navodi se u oglasu za kuću u Jogjakarti, na ostrvu Javi.

Ovo su kuća i auto uz koje ide i vlasnica, Foto Printscreen YouTube
Ovo su kuća i auto uz koje ide i vlasnica, Foto Printscreen YouTube

Od ozbiljnog kupca traži se da bude "pobožan musliman koji može da bude imam njenoj porodici i nauči je kako da propisno vezuje hidžab", prenosi Džakarta post.

Ljudi su prvo mislili da se potkrala greška, ali razuverila ih je baš vlasnica kuće - biznismenka Vina Lija (40), vlasnica kozmetičkog salona. Otkako je dala ovaj nesvakidašnji oglas, postala je nacionalna zvezda i svaki dan deli po nekoliko intervjua. Kaže da je uopšte nije blam "što se prodaje".

"Uopšte ne žalim što sam oglasu. Kad god sam se zaljubila, gorko sam se razočarala - evo već drugi put. Sada žarko želim da pronađem kupca za kuću, a bilo bi idealno kad bih pronašla i srodnu dušu", priča Vina i otvoreno dodaje: "Da, potreban mi je muž, i to pod pod hitno!"

Posle ove ispovesti, javnost se obrušila na agenciju za nekretnine koja je smislila ovaj provokativni plan.

"Naravno da kupac ne mora da oženi vlasnicu", kažu u agenciji. "Na njemu je da odluči. Ali ovaj oglas je napravio takav efekat da telefoni ne prestaju da nam zvone..."

http://www.youtube.com/watch?v=wUZAl815H-k

(Hafington post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track