SVAĐA NA VRHU: Milanović zabrano da ga fotografišu sa Kolindom!
Foto: Beta Obe

Netrpeljivost

SVAĐA NA VRHU: Milanović zabrano da ga fotografišu sa Kolindom!

Planeta -
Iako je sednica VNS-a prvi njihov službeni susret, javnost je ostala uskraćena za zajedničke fotografije predsednice Kolinde Grabar Kitarović i premijera Zorana Milanovića

ZAGREB - U Hrvatskom saboru u četvrtak u podne održana je sednica Veća za nacionalnu sigurnost (VNS), na kojoj su se prvi put sastali predsednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Zoran Milanović, a na dnevnom redu sednice je usvajanje smernica za rad sigurnosno-obaveštajnih agencija u 2015. te rasprava o Strategiji nacionalne bezbednosti 2015.-2024.

Iako je sednica VNS-a prvi njihov službeni susret, javnost je ostala uskraćena za zajedničke fotografije predsednice Kolinde Grabar Kitarović i premijera Zorana Milanovića.

Uobičajeno je da fotografi i snimatelji poprate početak sednice koja se održava u Saboru uz jake sigurnosne mere, tportal doznaje iz izvora bliskih Uredu predsednice da je na zahtev Zorana Milanovića to zabranjeno te da je i službenom fotografu onemogućeno da ih zajedno fotografiše.

Nakon sastanka koji je trajao malo više od sat vremena, predsednica je izjavila da je "razgovor s premijerom prošao u dobrom raspoloženju. Grabar Kitarović je naglasila i kako ne razumi zašto mediji nisu mogli da snime početak razgovora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track