(VIDEO) NOVA TEORIJA O PUTINU: Bole ga leđa, pozvao je bečkog ortopeda da mu namesti kičmu
Foto: Reuters

Misterija

(VIDEO) NOVA TEORIJA O PUTINU: Bole ga leđa, pozvao je bečkog ortopeda da mu namesti kičmu

Planeta -
Predsednika Rusije navodno muči stara povreda kičme, zbog koje je novembra 2012. otkazao jedan sastanak

MOSKVA/BEČ - Predsednik Rusije Vladimir Putin ima problema s leđima i jedan bečki ortoped otputovao je u Moskvu da mu pomogne, piše bečki Kurir.

http://www.youtube.com/watch?v=Xi-oaTepvlQ

Mediji su i ranije pisali o tome da ruski predsednik ima problema sa leđima čiji je uzrok stara povreda kičme i da je novembra 2012. otkazao jedan sastanaka zbog toga. Ovo je poslednja u nizu tvrdnji medija zbog čega ruski predsednik od 5. marta, kad je državo pres konferenciju s italijanskim premijerom Mateom Rencijem, ne samo da se nije pojavio u javnosti, nego je i otkazao niz sastanaka.

Putin bi danas u Sankt Peterburgu trebalo da primi predsednika Kirgizije Almazbeka Atambajeva, što će biti prilika da razveje sve sumnje i glasine koje lansira zapadna propagandna mašinerija, kao što su da je mrtav, da je protiv njega izvršen državni udar, da čeka rođenje sina i slično.

Putinov portparol Dmitrij Peskov je prošle nedelje izjavio da je predsednik dobrog zdravlja. On je, međutim, odbio da komenatirše izveštaj te televizije da Putin nije bio u Moskvi proteklih nekoliko dana i da se nalazi u svojoj rezidenciji na jezeru Valdaj u proviciji Novgorod.

Možda je i najviše pažnje javnosti izazvalo pisanje švajcarskog tabloida Blik, koje je Kurir preneo, da je Putin sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (32), sa kojom je prema tvrdnjama medija u vezi, dobio dete u jednoj švajcarskoj klinici. Drugi švajcarski mediji elaborirali su temu: da je Putin rezervisao dve sobe na prestižnoj klinici - jednu za Alinu, drugu za njene telohranitelje, a da je i sam sa prijateljima odseo nedaleko od bolnice.

Međutim, švajcarski list na italijanskom jeziku Korijere del Tićino ističe da se Kabajeva porodila pre dve nedelje te da taj događaj ne objašnjava Putinovo nepojavljivanje na zvaničnim događajima prošle nedelje. S druge strane, Peskov je rekao za rusko izdanje magazina Forbs da "informacije u vezi sa rođenjem bebe čiji je otac Vladimir Putin ne odgovaraju realnosti".

http://www.youtube.com/watch?v=iB5nIXm-VKQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track