(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ŽRTVA ZVALA POLICIJU: Vapaj majke kojoj su rasporili stomak i ukrali joj bebu
Foto: Printscreen Yt

Da ti pamet stane!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ŽRTVA ZVALA POLICIJU: Vapaj majke kojoj su rasporili stomak i ukrali joj bebu

Planeta -
"Isekla me je... Trudna sam... Moj stomak... Krvarim", roptala je rasporena žena u polusvesnom stanju dispečerki Hitne pomoći

LONGMONT - Žena u Koloradu isekla je trudnici u osmom mesecu stomak i ukrala joj bebu, koja je ubrzo umrla, saopštile su vlasti.

Očekuje se da će Kristi Vilkins, 26-godišnja majka nerođene devojčice, preživeti, saopštila je policija. Nesrećna žena je, onako rasporena i u bolovima, ipak uspela da se domogne telefona i pozove policiju. Evo njenog poziva:

http://www.youtube.com/watch?v=POLynCIEFr8

Dajnel Lejn (34) namamila je trudnicu u svoj dom da bi joj prodala odeću za bebe, a zatim joj nožem isekla stomak i uzela bebu.

"Isekla me je... Trudna sam... Moj stomak... Krvarim", roptala je rasporena žena u polusvesnom stanju kad je uspela da pozove Hitnu pomoć.

"Molim vas, pomagajte", vapila je u služalicu dok joj je dispečerka vikala "ne spavaj, nemoj da zaspiš".

Prema sudskim dokumentima, Lejnova, koja već ima dvoje dece, rekla je svojoj porodici rekla da očekuje dečaka i da je dogovorila da sa suprugom ode na pregled u sredu, kada je napala trudnicu. Kasnije je došla u bolnicu "Longmont junajted" sa mrtvim fetusom, tvrdeći da je imala pobačaj, izjavio je šef policije Džefri Satur.

Protiv nje će biti podignute optužnice za pokušaj prvostepenog ubistva, za prvostepeni napad i za zlostavljanje deteta koje je, svesno i bezobzirno, rezultiralo smrću.

http://www.youtube.com/watch?v=siplHKXglfQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track