Srećnik iz Merilenda pokupio nagradu

Srećnik iz Merilenda pokupio nagradu

Planeta -
Dobitnik iz Kanzasa je došao po nagradu u petak, ali je ostano anoniman, dok dobitnik iz Ilinoisa još nije došao po nagradu

BALTIMOR - Dobitnik rekordne sume na lutriji od 656 miliona dolara iz Merilenda došao je po nagradu, saopštila je danas portpatolka lutrije u toj američkoj saveznoj državi Kerol Everet.Dobitnik, koji je pobednički tiket kupio u jednoj prodavnici "Seven ileven" u Milford Milu, nedaleko od najvećeg grada u Merilendu Baltimora, podeliće nagradu sa još dva dobitnika iz Ilinoisa i Kanzasa.Everetova je rekla da identitet dobitnika neće biti otkriven, ali da će više detalja o svemu objaviti kasnije na konferenciji za novinare.Mirlanda Vilson iz Merilenda prošle nedelje je rekla da je ona kupila pobednični tiket, ali su predstavnici lutrije kazali da nisu sigurni da li je ona prava dobitnica, navodi britanski BBC.Dobitna kombinacija izvučena je 31. marta. Nagradni fond je rastao od kraja januara od kada nije bilo pobednika i tako je dostigao najveću sumu ikad.

Svaki dobitnik će dobiti po 218 miliona dolara pre nego što se odbije porez.Dobitnik iz Kanzasa je došao po nagradu u petak, ali je, takođe, želeo da ostane anoniman. Dobitnik iz Ilinoisa još nije došao po nagradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track