POLICIJA TRAŽI OVU DEVOJKU: Na internetu objavila sliku kako se gola zabavlja sa stotinama muškaraca
Foto: Printskrin

Luda žurka

POLICIJA TRAŽI OVU DEVOJKU: Na internetu objavila sliku kako se gola zabavlja sa stotinama muškaraca

Planeta -
Slika pokazuje mladu golu ženu okruženu muškarcima na jednoj plaži u Floridi i na jednom snimku čini se kao da pokušava da se izvuče iz te gužve, a policija je zabrinuta

Policija Floride traga za devojkom koja na sebi ima samo sunčane naočare i raznobojne perle na vratu. Tu fotografiju ona je 11. marta podelila na društvenim mrežama. Slika pokazuje mladu golu ženu okruženu muškarcima na jednoj plaži u Floridi i na jednom snimku čini se kao da pokušava da se izvuče iz te gužve.

- Želimo da budemo sigurni da je u redu, rekao je šerif okruga. Njene slike okružene razgolićenim muškarcima na jednoj žurki poplavile su društvene mreže. Nažalost, na fotografijama nije bilo dovoljno detalja da bi moglo da se odredi gde su tačno slikane. Portparol policije izjavila je u petak za Dejli Mejl da vlasti pokušavaju da pronađu mladu ženu, jer je reč o vrlo mladoj osobi, a policija nije sigurna šta se događa na fotografijama i jesu li odnosi "konsenzualni".

"Mi ne pokušavamo da je uvalimo u nevolje. Želimo da budemo sigurni da nije u nevolji.", rekla je portparolka.Na jednoj od objavljenih fotografija koja je u međuvremenu uklonjena, ova mlada žena pokušava da pokrije svoje telo dok je okružuje grupa muškaraca. Na drugoj slici, prizor je agresivniji. Devojka pokušava da pobegne dok je okružena polugolim muškarcima, dok je jedan od muškaraca, čini se, drži za ogrlicu.

Sada je inače vreme festivala "Prolećni raspust". Vreme kada učenici i studenti u SAD-u imaju praznike. Raskalašne zabave mladih ove godine su prema rečima policije agresivnije nego inače. Zabeleženi su brojni incidenti, a mere poput zabrane točenja alkohola posle 2 sata, nisu se pokazale kao dobro rešenje. Policija je dosada zabeležila čak 936 hapšenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track