ISPOVEST PROSTITUTKE KOJA KLIJENTE ČUVA OD GREHA Prvo se venčaju pa tek onda seks! Evo o čemu je reč
Foto: Rojters

Ima i ovoga

ISPOVEST PROSTITUTKE KOJA KLIJENTE ČUVA OD GREHA Prvo se venčaju pa tek onda seks! Evo o čemu je reč

Planeta -
Fairuza (25) naime pre svakog odnosa pročita određemni tekst na arapskom čime su ona i njen klijent u takozvanom privremenom braku. Onda ona novac za svoje usluge uzima zapravo kao miraz

Jedna Arapkinja, koja radi kao prostitutka, postala je poznata širom Velike Britanije jer omogućava njenim klijentima da imaju seks a da ne počine greh i tako zaobiđu striktne šerijatske zakone.

Fairuza (25) naime pre svakog odnosa pročita određemni tekst na arapskom čime su ona i njen klijent u takozvanom privremenom braku. Onda ona novac za svoje usluge uzima zapravo kao miraz. Kada sve bude gotovo ona se razvodi o klijenta. I svi zadovoljni.

Kada se "usluga" završi klijent mora da sačeka 3 meseca kako bi ponovo došao kod nje.

"Ja se udam za tebe i budemo u braku jedan sat, i dogovorimo se oko novca koji mi daješ. To je 300 funti i još 50 za brak. Ako želš da se ponovo sretnemo možemo ali tek za 3 meseca", izjavila je ona.

Njen Tviter nalog, koji je skoro bio obrisan, pratilo je više od 85.000 ljudi.

Ona je ispričala da neki prelaze u Šijitizam samo da bi iskoristili, kako ona kaže, seks bez greha.

"Bila sam sa jednim muškarcem iz Saudijske Arabije koji je prešao u šijitizam samo da bi mogao da bude u privremenom braku sa mnom. Bio je u Londonu dva meseca. Toliko dugo sam i ja bila njegova žena. Živela sam sa njim i nije mi dozvoljavao da budem ni sajednim drugim. Za to je platio dosta novca", kaže ona i dodaje da će Saudijac doći ponovo sledeće godine.

(Dailystar.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track