OSUĐEN KANIBAL: Ubio oca i majku, pa ih kuvao i jeo!
Foto: Printscreen Yt

Monstrum iz Hongkonga

OSUĐEN KANIBAL: Ubio oca i majku, pa ih kuvao i jeo!

Planeta -
Kasapin Henri Čau (31) brutalno usmrtio roditelje, pa njihova tela iseckao, začinio i ostavio u kutijama za ručak u frižideru. Motiv zločina nikad nije otkriven

HONGKONG - Monstrum Henri Čau (31) iz Hongkonga brutalno je ubio svog oca i majku, a zatim ih isekao, spakovao u zamrzivač i s vremena na vreme spremao njihove ostatke kao hranu i jeo ih.Vest o kanibalu šokirala je čitav svet 2013, kada je policija u dva zamrzivača u Čauovom stanu otkrila delove tela Čau Ving Kija (65) i Sju Juet Ji (63), a on je tek sada osuđen na doživotnu robiju. Prema policijskom izveštaju, pojedini delovi tela nesrećnih ljudi nađeni su i u frižideru i nisu bili zamrznuti. Oni su bili u kutijama za ručak, a u nekima od njih meso je bilo iseckano na komadiće, posoljeno i pomešano s pirinčem. Jedino su glave bile odvojene, a forenzičari nikada nisu uspeli da pronađu sve ostatke, zbog čega se veruje da ih je Čau već pojeo.Glavni dokaz na suđenju protiv monstruma bila je njegova šoping-lista na kojoj je detaljno obrazložio zbog čega su mu neophodne različite kuhinjske sprave. Tako je na njoj zabeležio da treba da kupi noževe za svinjetinu i voće, čekić za lupanje mesa, posudu za kuvanje pirinča, mikrotalasnu rernu, ali i izbeljivač. Neposredno pre ubistva, zapisao je i „plan B“, prema kom se vidi da planira da odere kožu roditelja i iseče im organe. Osim zastrašujućeg plana za ubistvo, Čau je razvio i čitavu strategiju kako da od vlasti prikrije dvostruki zločin. Zako je naveo da će tela pažljivo da iseče na po 20 delova.

Nije se krioIMAO SAUČESNIKAHenri Čau uhapšen je nakon što je pojedinim članovima rodbine otkrio šta je uradio i detaljno ispričao kako je iskasapio roditelje, kao i da planira da bude serijski ubica. Jedan od njegovih rođaka Ce Čun Kej (38) prikrio je njegovo monstruozno delo i kasnije uhapšen kao saučesnik. Međutim, nakon godinu dana pušten je na slobodu jer nije imao direktnog učešća u ubistvima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track