Majka pronašla bebu živu posle 12 sati u mrtvačnici

Čudo od deteta

Majka pronašla bebu živu posle 12 sati u mrtvačnici

Planeta -
Bebica će se zvati Lus Milagros što znači čudesno svetlo

BUENOS AJRES - Argentinka Analija Bouter, kojoj je posle porođaja carskim rezom rečeno da je rodila mrtvo dete, pronašla je svoju bebu živu posle 12 sati provedenih u zamrzivaču mrtvačnice?!

Analija, koja je teško podnela vest da je rodila mrtvu devojčicu, jednostavno nije imala mira. Štaviše, uporno je insistirala i tražila od lekara da joj pokažu telo njene devojčice jer je želela da je vidi i oprosti se od nje, a potom i sahrani, prenose svetske novinske agencije.

Na kraju je uspela da se izbori da vidi telo svog deteta, a kada je otvorila fioku u kojoj je u mrtvačnici bilo telo njene devojčice, imala je šta i da vidi - njena beba bila je živa!Analija nije mogla da veruje svojim očima, a kako je potom ispričala, u prvi mah je pomislila da halucinira jer je videla bebu koja se mrda i plače .

"Čula sam plač i videla kako se proteže. Tog trena pala sam na kolenba. Moj muž Fabijan i ja potpuno smo zanemeli", priča Analija dodajući da je pravo čudo to što ju je pronašla živu i da je došla malo kasnije njena devojčica već bi bila mrtva, ali usled smrzavanja.

Ovo čudo od bebice peto je dete svojih roditelja i, kako kažu, zvaće se Lus Milagros što znači "čudesno svetlo", piše hrvatski portal 24 sata.

Bebica je sada dobro, a kako je kako prevremeno rođena u čak šestom mesecu mamine trudnoće uspela tako dugo da preživi na tako niskoj temperaturi prava je misterija. Argentinske vlasti istražuju ko je odgovoran za ovaj incident.

http://www.youtube.com/watch?v=lCqWhGx_i6A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track