TRAGEDIJA U SAD: Otac hteo da ugreje sedmoro dece, a sve ih ugušio!

Nesreća potresla američku državu Merilend

TRAGEDIJA U SAD: Otac hteo da ugreje sedmoro dece, a sve ih ugušio!

Planeta -
Rodni Tod (36) nađen je mrtav u kući zajedno s porodicom, a veruje se da su se svi otrovali ugljen-monoksidom. Gas izašao iz aparata koji su koristili jer im je isečena struja

ANAPOLIS - Samohrani otac Rodni Tod (36) pronađen je mrtav u kući u američkoj državi Merilend, zajedno sa svoje sedmoro dece, a veruje se da su se svi otrovali i ugušili ugljen-monoksidom iz neispravnog generatora.Očajni Todovi roditelji, koje su novinarske ekipe zatekle na mestu tragedije, vrištali su i plakali dok su iz objekta iznosili tela njihovih unuka, a onda izjavili da je Tod samo želeo da ugreje decu nakon što su mu je kompanija „Delmarva pauer“ isekla struju zbog neplaćenog računa.Ubila ih sirotinja- Kako da shvatimo da je ovako nešto moglo da nam se dogodi?! Kupio je taj generator da bi svoje sedmoro dece ugrejao tokom zime. Nisu imali struje mesecima. Gas je sigurno iscurio i sve mi ih ubio - očajno je govorio Lojd Edvards, otac preminulog Toda.Koleginica preminulog Stefani Vels primetila je da se nešto neobično događa sa Todom kada se on nije pojavio na poslu. Zbog toga je otišla do njegove kuće i kucala, ali nakon što joj niko nije odgovorio, odlučila je da slučaj prijavi policiji. Ubrzo su do Todovih došli istražitelji koji su u kući zatekli mrtvu tišinu, generator koji je bez goriva stajao u kuhinji, a zatim i tela nesrećne dece. Prema rečima šefa policije Skota Kelera, svi mališani uzrasta od šest do 16 godina, ali i Tod, umrli su u snu jer su zatečeni kako leže u krevetima. Na osnovu toga i drugih dokaza utvrđeno je da nije bilo nasilja.Identifikovali unukeTodovi roditelji kasnije su identifikovali žrtve - svog sina, dvojicu dečaka Kamerona (13) i Zajhajma (7) i pet devojčic, Tajnidžuizu (15), Tajkiru (12), Tajbri (10), Tajaniju (9) i Tajbriju (6) Tod. Njihova majka Tajiša Čejmbers (36), koja ne živi sa decom, obaveštena je o njihovoj smrti.

Očajna Todova majkaSPREMAN NA SVE ZA SVOJU DECUBoni Edvards, majka stradalog Rodnija Toda, rekla je da nije poznavala nikoga ko ima godina kao njen sin, a ko je spreman na sve u životu kako bi njegovoj deci bilo bolje.- Bila sam tako ponosna na njega što je sam uspevao da vodi računa o sedmoro dece. Bio je moj heroj - kroz suze je istakla Boni.Njene reči potvrdile su i Todove kolege, koje su posvedočile da je on bio divna i pažljiva osoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track