(VIDEO) MILAN BANDIĆ DOŠAO NA POSAO: Sa gradonačelnim Zagreba biće još bolje!
Foto: Printscreen HRT

Povratak

(VIDEO) MILAN BANDIĆ DOŠAO NA POSAO: Sa gradonačelnim Zagreba biće još bolje!

Planeta -
Prvi čovek Zagreba ne sme da da komunicira sa svedocima u aferi Agram, od kojih su neki njegovi bliski saradnici, pa se postavlja pitanje kako će tako da vodi grad

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, osumnjičen za korupciju, došao je danas na posao, održao sastanak sa saradnicima i poručio da će sada biti bolje, javlja Hrvatska radio-televizija.

U sedište prestoničke vlasti došao je u pratnji svoje zamenice Vesne Kusin i pročelnika gradske Kancelarije za vaspitanje, obrazovanje i sport Ivice Lovrića.

"Pucao bih sebu u glavu kada grad ne bi mogao kratko funkcionisati bez gradonačelnika. Sad će s gradonačelnikom još bolje", izjavio je Bandić.

http://www.youtube.com/watch?v=-HbQWp_F-SM

Županijski sud u Zagrebu odlučio je da Bandić može ponovno da obavlja dužnosti gradonačelnika, ali da i dalje ne sme da komunicira sa svedocima u aferi Agram, od kojih su neki njegovi bliski saradnici. Postavlja se pitanje kako će tako da vodi grad, navodi HRT i dodaje da je Bandić od istražnog sudije Županijskog suda zatražio da mu dostavi spisak svedoka s kojima ne bi smeo da komunicira tokom istrage.

Vanraspravno veće zagrebačkog Županijskog suda odbilo je juče žalbu Uskoka na odluku istražnog sudije koji Bandiću nije odredio istražni zatvor, čime je odluka o ostanku na slobodi zagrebačkog gardonačelnika postala pravosnažna, kao i odluka da mu se ne oduzme 15 miliona kuna kaucije, položene za odbranu sa slobode.

http://www.youtube.com/watch?v=qEBDPC6vaiU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track