SAD izmenile klimu u Koreji

Poslali im crne oblake

SAD izmenile klimu u Koreji

Planeta -
Pjongjang odložio lansiranje satelita zbog lošeg vremena, a teoretičari zavere tvrde da je za to krivi Amerikanci

PJONGJANG - Napredna tehnologija.Lansiranje severnokorejskog satelita, od kojeg su cela Azija i Zapad strahovali, odloženo je juče zbog lošeg vremena. Teoretičari zavere tvrde da su SAD uspele da izmene vreme i nateraju sve crne oblake ka Severnoj Koreji kako bi im projekat propao.

Odmah nakon objave da je odloženo lansiranje, za koje Amerika misli da je proba rakete dugog dometa, po forumima na internetu pojavile su se spekulacije kako je najjača sila na svetu uspela da pokvari vreme u Severnoj Koreji. Teoretičari zavere navode da je veštački uticaj na klimu odavno poznat. Oni ističu da vojni stratezi velikih sila uveliko sprovode u delo zasejavanje oblaka iznad neprijateljskih teritorija koristeći nevidljive avione. Na forumima se podseća da je posle Drugog svetskog rata američki vojni vrh finansirao na desetine tajnih projekata, uključujući „Nebesku vatru“, koji je istraživao mogućnost stvaranja munja i gromova. Takođe se navodi da je poslednjih godina američki vojni vrh izradio dokument „Vreme kao multiplikator oružanih snaga: Ovladavanje vremenom u 2025. godini“, koji navodi da bi vojska mogla da potopi neprijateljsku vojsku, uskrati joj pijaću vodu i izazove sušu.

I Rusija i Kina imaju moć

Na forumima se podseća i na to da Rusija rasteruje oblake nad Moskvom tokom vojne parade, koja se održava svakog 9. maja. Takođe se navodi da su projekti modifikacije klime prilično odmakli i u Kini, kojoj je još 2000. pošlo za rukom da izazove sneg u Pekingu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track