(VIDEO) DMITRIJ ROGOZIN O SANKCIJAMA: Tenkovima ne treba viza za Evropu!
Foto: Printscreen Yt

Našao način

(VIDEO) DMITRIJ ROGOZIN O SANKCIJAMA: Tenkovima ne treba viza za Evropu!

Planeta -
Zamenik ruskog premijera kaže da se uopšte ne oseća sputano zato što zbog sankcija ne može da putuje u EU i SAD

MOSKVA - Tenkovima ne treba viza da uđu u Evropu, rekao je zamenik ruskog premijera Dmitrij Rogozin i dodao da se ne oseća sputano zbog zapadnih sankcija koje mu zabranjuju da putuje u EU i SAD.

"Uvek se šalim na tu temu. Ne daju nam vize, uveli su sankcije protiv nas, neka im bude. Ali tenkovima nisu potrebne vize", rekao je Rogozin u sinoćnoj emisiji javne televizije Rosija 1.

Potpredsednik ruske vlade zadužen za odbranu, poznat je po provokativnim izjavama i kritici Zapada, podseća agencija Frans pres. Rogozin koji je vrlo aktivan na Tviteru, napisao je juče da Rusija ne preti Zapadu kojeg će, kako je naveo, ionako uništeti "napadi gejeva i Islamske države".

Rogozin je prokomentarisao i medijske navode da Francuska i Nemačka pripremaju odgovor na ruski tenk "armatu", rekavši da je Rusija uvek za korak ispred.

"Francuzi i Nemci da će napraviti tenk sličan 'armati' do 2030. godine, tj. tek kroz 15 godina. Ruska industrija tenkova, još od vremena T-34, uvek je bila na korak ispred", rekao je Rogozin, prenosi Tas s.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track